be... 2014 HOTT

Vuoden 2014 teemat

Tervetuloa maistamaan uusia, autenttisia makuja ja tutustumaan uusimpiin ruokatrendeihin ja innovaatioihin maailmalta.

Keittiömestarimme eri puolilta maailmaa tutustuttavat meidät omiin paikallisiin herkkuihinsa.

Tammikuu: Pohjois-Afrikan aromeja. Värikylläisiä, maukkaita tagine-pataruokia, joiden mausteisuutta hedelmät tasapainottavat.

Helmikuu: Etelä-Amerikan herkkuja. Eksoottisia raaka-aineita, alkuperäisiä makuja, kulttuurien monimuotoisuutta. Trendikkäästi graavikalaa perulaisittain (ceviche).

Maaliskuu: Lähi-idän mausteita. Makujen ja aromien yltäkylläisyyttä, pääosassa kasvikset, pavut ja viljatuotteet. Kebab-, kofta- ja mesebaarit.

Huhtikuu: Kaakkois-Aasian makuja. Raikasta ja kevyttä ruokaa, hienostuneita ja lempeitä makuja. Tarjoamme muun muassa vietnamilaista keittoa (pho) ja kanasalaattia (goi ga).

Nauti uutuuksistamme ja muista kertoa meille, mistä erityisesti pidit!

___________________________________________________________________

Uudet vuositeemat nostavat esiin meille kaikille tärkeitä ajatuksia ja tutustuttavat sinut uusiin makuihin

Lounas on osa laadukasta arkea – se tuo iloa päivääsi!

Tammi-huhtikuu: Food without frontiers
Maistele uusia makuja maailmalta ja tutustu eri ruokakulttuureihin.

Touko-elokuu: Food that loves you back
Ruokaa rakkaudella ja rakkaudesta ruokaan – ja voit hyvin.

Syys-joulukuu: Old Classics, New Styles
Löydä uudelleen klassikot ja retroruuat, jotka tuovat muistoja mieleen.