Sodexo

Kokonaispalveluratkaisut, ravintolapalvelut, siivouspalvelut, kiinteistöpalvelut, aula-, kokous- ja tapahtumapalvelut

Aalto OIH kahvila

Tervetuloa Aalto Yliopiston Aspretto -kahvilaan
Aspretton periaatteena ei ole pelkästään tarjota erinomaista kahvia ja teetä, vaan olemme myös sitoutuneet huolehtimaan ympäristöstämme ja hyvinvoinnistamme.

Kaikessa toiminnassa huomioidaan Aspretton neljä pääperiaatetta: sosiaalinen vastuu, monimuotoisuus, ympäristö sekä terveys ja hyvinvointi.

Aspretton kahvi- ja teetuotteiden raaka-aineet ovat eettisesti ja ekologisesti tuotettuja. Käyttämämme raaka-aineet ovat luonnonmukaisia ja pakkausmateriaalimme kierrätettäviä ja biohajoavia.

Welcome to Aalto University's Aspretto Cafeteria
We're proud to serve up great coffee that does great things in a way that no other company can.

Great coffee comes with great responsibility. From bean to barista and beyond, all our coffee (and all our tea) is as ethical as it comes. So is the packaging we wrap it in, and even the machinery we use to serve it.

Aspretto has four main principles: social responsibility, diversity, environment and health & well-being.

Lounas viikolle 10

 • Salad garden & Soup

  Talon salaatti/ House salad * proteiinilisäkkeet: Katkarapu, minilihapulla ja fetaijuusto * protein cups: Shrimp, small meat balls and feta cheese
  G
 • Soup

  Purjo-perunasosekeitto / Leek and potato pûre soup * sisältää leivän ja levitteen * includes bread and spread
  G L
 • Soup

  Siskonmakkarakeitto / Finnish sausage soup * sisältää leivän ja leviteen * includes bread and spread
  G M
 • Lämmin Caesar-salaatti broilerilla / Warm Caesar salad with chicken Lämmin iso salaatti paistetulla broilerilla. Sisältää leivän ja levitteen. Warm big salad with fried chicken. Include bread and spread.
  L
 • g Gluteeniton
 • l Laktoositon
 • m Maidoton

Muutokset ruokalistoilla ja tuoteselosteissa mahdollisia. Henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.

Aalto OIH kahvila - Sodexon palvelut

Aspretto

Aspretto-konsepti perustuu tarkasti valikoituihin kahvi- ja teelaatuihin, jotka kaikki on tuotettu ekologisesti ja eettisesti kestävällä tavalla.

Lähetä meille palautetta