Sodexo

Kokonaispalveluratkaisut, ravintolapalvelut, siivouspalvelut, kiinteistöpalvelut, aula-, kokous- ja tapahtumapalvelut

Carl August

Lindström Talon ravintola Carl Augustissa tarjolla aamiaista arkisin kello 8.00-10.00. Aamiaispaketin hinta 5,40 € maanantaista torstaihin. Aamiaiseen sisältyy leipää, leikkeleitä, juustoa,salaatti, tomaattia, kurkkua, tuoremehua, puuroa, jogurttia sekä kahvia tai teetä.Voit ostaa myös puuroa tai leipää erikseen. Perjantaisin on tarjolla englantilainen aamiainen 6,40 € ja siihen sisältyy munakokkelia, makkaroita, pekonia, papuja, paahtoleipää, puuroa, jogurttia, tuoremehua, smoothieta sekä kahvia tai teetä.

Caffela aulan yhteydessä palvelee arkisin kello 8-16. Tarjolla on välipaloja, kuten esimerkiksi sämpylöitä, jogurttia, rahkoja, pilkottuja hedelmiä ja vihanneksia dipin kanssa, pähkinöitä. Myynnissä on myös Parisienne -kahvia sekä muita erikoiskahveja.

Tervetuloa!

 

Tervetuloa ravintola Carl Augustiin:

Leikkele aamiainen tarjolla arkisin 8-10 ja perjantaisin englantilainen aamiainen.

Lounas tarjolla arkisin 10.45-13.30, muistathan herkulliset inspired-pisteen pastat, wokit, hampurilaiset, pizzat ja grilliherkut ja legendaarisen caesarsalaatimme.

Lisätietoja Carl Augustin aamiaisista sekä lounaista löydät alla olevasta lounaslistastamme.
 
Caffela palvelee arkisin 8-16 Lindström Talon aulan yhteydessä. Myynnissä välipaloja, virvokkeita, Parisienne-kahvia ja tavallista kahvia sekä hyvä valikoima haudutettavaa teetä. Caffelassa uusi erikoiskahvikone, myynnissä espressoa, cappuccinoa,Cafe lattea ja macchiatoa. 
 
Lisätietoja Lindström talon palveluista:

http://www.lindstrominvest.fi/ravintolat.php?

Lounaslista

 • Breakfast

  Leikkeleaamiainen, jogurttibaari ja luomu kaurapuuro, marjasekoitus Kahvi/tee, leipä, leikkeleet, salaatti,kurkku, tomaatti, mehu Continental breakfast, yoghurt bar and organic oat porridge Coffee or tea, bread, cold cuts, salad, cucumber, tomato, juice

  5,40 €

 • Kievin kanaa ja sitruuna-kermaviilikastike / pyyd. G Pyydettäessä gluteeniton Chicken Kiev with lemon and sour cream sauce Ask for gluten free

  9,00 €

  VL
 • Palak Paneer Palak Paneer

  9,00 €

  G L
 • Salaattipöytä valintasi mukaan Salad bar of your choice

  8,40 €

  10,00 €

  G L
 • Paistettua maksaa ja salviakastike Fried liver and sage sauce

  10,00 €

  G M
 • Kasvisgulassikeitto Vegetable goulash soup

  6,40 €

  10,00 €

  G M
 • Mansikkarahka Strawberry quark

  1,00 €

  1,50 €

  G L
 • vl Vähälaktoosinen
 • g Gluteeniton
 • l Laktoositon
 • m Maidoton

Muutokset ruokalistoilla ja tuoteselosteissa mahdollisia. Henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.

Carl August - Sodexon palvelut

Kokouspalvelut

Palvelemme sinua kokous- ja tilaisuusjärjestäjänä. Kauttamme saat kokoustilat herkullisine tarjoiluineen.

Lähetä meille palautetta