Sodexo

Kokonaispalveluratkaisut, ravintolapalvelut, siivouspalvelut, kiinteistöpalvelut, aula-, kokous- ja tapahtumapalvelut

EuroCity

Turku Science Parkin ja maamme vanhimman yliopistoalueen keskellä sijaitsevassa Eurocityssä toimii monia Suomen johtavista tietoliikenteen, tieto- ja viestintätekniikan ja elektroniikan alan yrityksistä.
Avaran, lasilla katetun sisääntuloaulan keskellä on Sodexon hoitama torimainen ravintola Eurocity. Tilauksesta ravintola toimittaa tarjoilua myös yritysten omiin tilaisuuksiin ja kokoustiloihin.

Ravintolasta löytyy istumapaikat 160 hengelle.  Avara ”terassiravintolamme” sopii erinomaisesti niin suurten kuin vähän pienempienkin yritys- ja yksityistilaisuuksien pitopaikaksi. Tarjoamme tilaisuudellesi loistavat puitteet erinomaisilla ruuilla sekä tyylikkäillä kattauksilla ja koristelulla.

Ravintolan yhteydessä on kaksi kabinettia, joista pienempi soveltuu 8-10 hengelle ja suurempi 14 hengelle. Molemmissa kabinetit on varustettu piirtoheittimellä, valkokankaalla sekä fläppitaululla.

  • Pienemmän kabinetin vuokra on 27,90 euroa / tunti tai 139,50 euroa / päivä
  • Suuremman kabinetin vuokra on 34,20 euroa / tunti tai 210,50 euroa / päivä

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.
Kabinetit voit kätevästi varata ravintolasta puhelimitse tai sähköpostitse. Samalla voit sopia myös haluamastasi tarjoilusta tiloihin.