Sodexo

Kokonaispalveluratkaisut, ravintolapalvelut, siivouspalvelut, kiinteistöpalvelut, aula-, kokous- ja tapahtumapalvelut

Finnair

Lentokenttäalueella sinua palvelevat useat ravintolat. Tekniikan alueella sijaitsevat Finnairin ravintolat Leko 1 ja Leko 7. Näiden lisäksi lentokenttäalueella toimivat Finnairin ravintolat Rahti ja FFA sekä Token ja uuden HOTTin ravintolat.

Sodexo tarjoaa joka päivä terveellistä ja maittavaa aamiaista, lounasta, väli- ja iltapalaa sekä monipuolisen valikoiman kokous- ja edustustarjottavaa. Pistäydy aamu- tai välipalalle tai osta mukaan Take Away –tuotteita. Lounaan voit valita useista herkullisista lounasruokavaihtoehdoista. Tarjolla on kotoisia makuja sekä eksotiikkaa ja makuelämyksiä maailmalta. Salad Gardenista tarjoamme raikkaan ja kevyen keitto- ja salaattilounaan.

Kaikki lentokenttäalueella toimivat ravintolamme:

Ravintolapalvelujen lisäksi tarjoamme lentokenttäalueella aula-, siivous- sekä postituspalveluita.

Aulapalvelut
Aulapisteemme toivottaa sinut ja vieraasi tervetulleiksi hymyn kera ja toimii koko kiinteistön info- ja palvelupisteenä.

Siivouspalvelut
Sodexon siivoushenkilökunnalla on käytössään uusimmat siivousmenetelmät ja välineet, jotta siivoustulos olisi ensiluokkainen. Kaikessa puhdistuksessa käytämme ympäristöystävällisiä pesuaineita.

Lounas tänään

Ei lounaslistaa tälle päivälle. Saat tarkemmat tiedot ravintolastasi.

Finnair - Sodexo services

Aulapalvelut

Ammattitaitoinen, tehokas ja ystävällinen aulapalvelumme toimii yrityksesi käyntikorttina. Vastaanotamme vieraasi, toimimme apuna askarruttavissa asioissa ja avustamme kiinteistön asioissa.

Siivouspalvelut

Laadukkaalla siivoustyöllä huolehdimme, että tilat ovat puhtaita, siistejä ja turvallisia. Suunnittelemme siivouspalvelut aina joustavaksi ja toiveiden mukaiseksi kokonaisuudeksi.

Lähetä meille palautetta