SeAMK Frami

Ravintolamme on suljettu syysloman ajan

17.10-23.10.2016

Iloista lomaa!

******************************************

Our restaurant is closed 

from 17th to 23rd October.

Have a nice vacation!

*****************************************

Lounasta tarjolla myös lauantaisin

klo 11.00-12.30

opiskelijat 2,60 €

muut 6,60 €

Tervetuloa!

 

Huom! EI lauantairuokailua: 15.10, 22.10, 5.11, 19.11. Syyskauden viimeinen lauantairuokailu 10.12.2016

******************************************

Lunch on Saturdays from 10th September to 10 th December

11.00- 12.30

Students 2,60 €

Others 6,60 €

Welcome!

We don´t serve lunches on 15th October, 22nd October, 5th November, 19th November.

 

 

Aamukahvia aamutuimaan, lounas ja terveellisiä välipaloja päivän mittaan. Tee viikostasi energinen ja huolehdi säännöllisistä ruokailuajoista.

Aspretto -kahvipiste
Aspretton periaatteena ei ole pelkästään tarjota erinomaista kahvia ja teetä, vaan olemme myös sitoutuneet huolehtimaan ympäristöstämme ja hyvinvoinnistamme.

Kaikessa toiminnassa huomioidaan Aspretton neljä pääperiaatetta: sosiaalinen vastuu, monimuotoisuus, ympäristö sekä terveys ja hyvinvointi.

Aspretton kahvi- ja teetuotteiden raaka-aineet ovat eettisesti ja ekologisesti tuotettuja. Käyttämämme raaka-aineet ovat luonnonmukaisia ja pakkausmateriaalimme kierrätettäviä ja biohajoavia.

Tervetuloa Framiin!

SeAMK Frami - Sodexon palvelut

Aspretto

Aspretto-konsepti perustuu tarkasti valikoituihin kahvi- ja teelaatuihin, jotka kaikki on tuotettu ekologisesti ja eettisesti kestävällä tavalla.

Campus

Campus-konsepti on suunniteltu vastaamaan tämän päivän opiskelijoiden makumieltymyksiä ja toiveita opiskelijaruokailusta. Olemme kehittäneet konseptin käyttäjä-asiakkaiden toiveiden sekä trendi- ja kuluttajatutkimusten pohjalta – aina palvelusta ja miljööstä ruokalistaan saakka. Konseptimme kehittyy jatkuvasti yhteistyössä oppilaitosten edustajien kanssa.

Simply to Go

Täytämme kylmäkaapin, josta työntekijät ja asiakkaat voivat ostaa syötävää, esimerkiksi voileipiä, ruokaisia salaatteja, tuoreista marjoista tehtyjä smoothieita, energiapatukoita ja juomia.

Lähetä meille palautetta