SeAMK Frami

SeAMK Frami
Ma-Pe 07.30 - 15.00
La 11.00 - 12.30
Su suljettu
Ma-Pe 10.30 - 14.00
La 11.00 - 12.30
Su suljettu

Lounasta tarjolla myös lauantaisin
klo 11.00-12.30
opiskelijat 2,60 €
muut 6,60 €

Tervetuloa!

Lounasta ei tarjolla 15.4, 29.4. Kevään viimeinen lauantairuokailu 13.5.2017

******************************************

Lunch on Saturdays
11.00- 12.30
Students 2,60 €
Others 6,60 €

Welcome!

We don´t serve lunch 15th of April, 29th April.


Kampusranta 11 60100 Seinäjoki puh. 050 3763386

Ravintolamme on suljettu 20.5.-27.8.2017.

Sedu Koskenalantien ravintolamme palvelee 31.5.2017 saakka

Iloista kesää kaikille!

************************************************************************************************

 

Our restaurant is closed from 20th May to 27th August.

Our restaurant in Sedu Koskenalantie serve lunch to 31st May.

Have a great summer!

*************************************************************************************************

 

 

Aamukahvia aamutuimaan, lounas ja terveellisiä välipaloja päivän mittaan. Tee viikostasi energinen ja huolehdi säännöllisistä ruokailuajoista.

Aspretto -kahvipiste
Aspretton periaatteena ei ole pelkästään tarjota erinomaista kahvia ja teetä, vaan olemme myös sitoutuneet huolehtimaan ympäristöstämme ja hyvinvoinnistamme.

Kaikessa toiminnassa huomioidaan Aspretton neljä pääperiaatetta: sosiaalinen vastuu, monimuotoisuus, ympäristö sekä terveys ja hyvinvointi.

Aspretton kahvi- ja teetuotteiden raaka-aineet ovat eettisesti ja ekologisesti tuotettuja. Käyttämämme raaka-aineet ovat luonnonmukaisia ja pakkausmateriaalimme kierrätettäviä ja biohajoavia.

Tervetuloa Framiin!

SeAMK Frami - Sodexon palvelut

Aspretto

Aspretto-konsepti perustuu tarkasti valikoituihin kahvi- ja teelaatuihin, jotka kaikki on tuotettu ekologisesti ja eettisesti kestävällä tavalla.

Campus

Campus-konsepti on suunniteltu vastaamaan tämän päivän opiskelijoiden makumieltymyksiä ja toiveita opiskelijaruokailusta. Olemme kehittäneet konseptin käyttäjä-asiakkaiden toiveiden sekä trendi- ja kuluttajatutkimusten pohjalta – aina palvelusta ja miljööstä ruokalistaan saakka. Konseptimme kehittyy jatkuvasti yhteistyössä oppilaitosten edustajien kanssa.

Simply to Go

Täytämme kylmäkaapin, josta työntekijät ja asiakkaat voivat ostaa syötävää, esimerkiksi voileipiä, ruokaisia salaatteja, tuoreista marjoista tehtyjä smoothieita, energiapatukoita ja juomia.

Lähetä meille palautetta