Sodexo

Kokonaispalveluratkaisut, ravintolapalvelut, siivouspalvelut, kiinteistöpalvelut, aula-, kokous- ja tapahtumapalvelut

Gate8

PIANO ravintola uudistuu (Lunchista) Moment’toksi

Piano ravintola siirtyy uuteen Moment’to-aikaan. Aiemmin ravintolan palvelukokonaisuus on noudattanut Lunch-mallia. Sodexon uusi palvelukokonaisuus Moment’to tuo ravintolaan uudistuneen ilmeen ja värimaailman sekä virkistäviä ruokavaihtoehtoja päivän jokaiseen hetkeen.

– Ravintolassa voi nauttia aamiaisen ja lounaan, viettää kahvihetkeä sekä ostaa mukaan esimerkiksi raikkaan salaatin tai täytetyn leivän. Panostamme tuoteryhmiin entistä vahvemmin ja huomioimme valikoiman vaihtelevuuden. Muun muassa aamun tarjonnassa on erilaisia tuotteita kuin iltapäivällä. Myös kotiin myytävien tuotteiden valikoimaa uudistetaan ja kehitetään, kertoo Moment’ton konseptipäällikkö Kirsi Asposalo.

Uudistustyöt vaikuttavat aukioloon

Ravintolan uudistaminen aiheuttaa tilapäisiä muutoksia ravintolan aukioloajoissa. Pienimuotoisia muutostöitä tehdään 11.4.2014 alkaen. Remontin aikana joudumme hieman muokkaamaan palvelutarjontaamme, koska grillipiste joudutaan sulkemaan remontin ajaksi.

Ravintola avautuu Moment’to-ilmeellä 30.4.2014. Mahdollisia viimeistelytöitä kalusteiden osalta tehdään vielä viikolla 18. Uudistuksen jälkeen ravintola on auki tuttuun tapaan 8-14:30.

Lisätietoa:

Susanna Toivanen

Ravintolapäällikkö

gsm 050-5651037

Nykyaikainen Gate8 on kasvava ja kehittyvä bisneskeskus lentokentän välittömässä läheisyydessä. Arkisin ravintola Piano tarjoilee monipuolista itsepalvelulounasta.

Ravintola Piano toimii myös tilausravintolana sekä hoitaa liikelounaat ja tarjoilut neuvotteluihin ja tilaisuuksiin. Tule tyylikkäisiin tiloihimme ja säästä aikaa matkustamiselta.

Tervetuloa ravintola Pianoon!

Lounas viikolle 16

 • Scandinavian

  Lammaspyöryköitä, rosmariinikastiketta ja valkosipuliperunaa Lamb balls with rosemary sauce and garlic potatoes

  8,60 €

  9,70 €

  VL
 • Global

  Broilericurrya ja basmatiriisiä Chicken curry and basmati rice

  8,60 €

  9,70 €

  G M
 • Vegetarian

  Kasvistäytteiset tortillat ja salsaa Vegetarian pressured tortillas and salsa

  8,60 €

  9,70 €

  VL
 • Salad garden & Soup

  Salaattibuffet ja Kasvishernekeittoa Salad buffet and vegetarian pea soup

  8,60 €

  9,70 €

  G M
 • Sweet

  Pääsiäisrahkaa Easter quark

  1,30 €

  G L
 • vl Vähälaktoosinen
 • g Gluteeniton
 • m Maidoton
 • l Laktoositon

Gate8 - Sodexo services

Kokouspalvelut

Palvelemme sinua kokous- ja tilaisuusjärjestäjänä. Kauttamme saat kokoustilat herkullisine tarjoiluineen.

LUNCH! by Sodexo

Ruokalistoiltamme löytyy sekä kotimaisia klassikoita että kansainvälisempiä makuja maailmalta, kauden sesonkiherkkuja ja erilaisia teemoja unohtamatta.

Siivouspalvelut

Laadukkaalla siivoustyöllä huolehdimme, että tilat ovat puhtaita, siistejä ja turvallisia. Suunnittelemme siivouspalvelut aina joustavaksi ja toiveiden mukaiseksi kokonaisuudeksi.

Simply to Go

Täytämme kylmäkaapin, josta työntekijät ja asiakkaat voivat ostaa syötävää, esimerkiksi voileipiä, ruokaisia salaatteja, tuoreista marjoista tehtyjä smoothieita, energiapatukoita ja juomia.

Lähetä meille palautetta