Heikkiläntie 7

Helsingin Lauttasaaressa, kivenheiton päässä venesatamasta, osoitteessa Heikkiläntie 7 sijaitsee kuusikerroksinen toimitalo, joka antaa tilat monelle erikokoiselle yritykselle.

Iltaisin ja viikonloppuisin A-oikeuksin varustettu 80-paikkainen ravintola on varattavissa yritys- ja yksityistilaisuuksia varten. Kiinteistöstä löytyy myös erilaisiin koulutustilaisuuksiin ja seminaareihin erinomaisesti soveltuva auditorio lämpiöineen sekä kabinetti pienempiin tilaisuuksiin. Ravintolassa voi viettää syntymäpäiviä, pikkujouluja, cocktail-tilaisuuksia tai muita yritysjuhlia.

Kolmannesta kerroksesta löytyy modernein AV-välinein varustettu sadan henkilön auditorio lämpiöineen sekä erillinen kabinetti, johon mahtuu 20 henkilöä. Talon ylimmässä kerroksessa on 20 henkilön sauna, jonka takkahuoneesta voi rentouttavien löylyjen jälkeen ihastella merellistä näkymää yli Lauttasaaren. Saunan yhteydessä on 20 henkilön kabinetti.

KOKOUSVARUSTUS: Auditorio: ASDL ja WLAN langaton internet-yhteys, dataprojektori, piirtoheitin, fläppitaulu. Kabinetit; dataprojektori, fläppitaulu (ei nettiyhteyksiä). Mikrofonit: kaulus- ja käsimikrofoni.

Saunatilat

Ylimmässä kerroksessa on sauna, jonka takkahuoneesta avautuu upea näköala yli Lohiapajanlahden. Sodexo toimittaa ruokatarjoiluja saunatiloihin. Saunatilojen vuokrauksesta vastaa Business Center Papula Oy, lisätietoja vuokrauksesta info.lauttasaari@bcpapula.fi tai  +358 10 271 0670.

Varaukset

Auditoriotilan varaukset voit tehdä sähköpostitse: varaukset@bcpapula.fi, puhelimitse: 010 271 0672 tai kokousvarausjärjestelmästä: bcpapula.fi/fi/tilat/varaa-tila, jossa näkyy myös saunatilat.

  Ravintola Cocktailtilaisuuteen sopiva tila Classroom Diplomat U Ryhmät Auditorio Sauna Pysäköinti Esteetön kulku liikuntarajoitteisille
Auditorio 90
Ravintolasali 80 150
Sauna 20
Saunan kabinetti 20 30 12
Ravintola Ravintola Cocktail Cocktail Luokkahuone Luokkahuone
Diplomaattipöytä Diplomaattipöytä U-muoto U-muoto Ryhmät Ryhmät
Auditorio Auditorio Sauna Sauna Pysäköinti Pysäköinti
Esteetön kulku liikuntarajoitteisille Esteetön kulku liikuntarajoitteisille