Sodexo

Kokonaispalveluratkaisut, ravintolapalvelut, siivouspalvelut, kiinteistöpalvelut, aula-, kokous- ja tapahtumapalvelut

Kalasataman kulma (ent. Hermanni)

Virvon varvon.......Pääsiäisnoitoa liikkeellä,

Pääsiäisenä runsaasti kotimyyntituotteita ennakkotilauksesta mm. nepalilaista karitacurryä, lammaslihapullia, valkosipuliperunoita,  lisätietoja ravintolasta

 

Tervetuloa uudistettuun Momento-ravintola Kalasataman kulmaan (ent. Hermanni). Sodexon uusi palvelukokonaisuus Moment’to tuo ravintolaan uudistuneen ilmeen ja värimaailman sekä virkistäviä ruokavaihtoehtoja päivän jokaiseen hetkeen.

 

Sisältää;

Munakokkeli
Pekoni tai nakit
Papu-tomaattikastike
Toast, marmeladi
Vihanneksia
Appelsiinimehu
Kahvi/tee

 

Kalasataman kulmassa on tarjolla puuroa hintaan 1,40 €  arkisin kello 7.30-9.00

Maanantai - Ruispuuro
Tiistai - Kaurapuuro
Keskiviikko - 4-viljan puuro
Torstai - Vehnähiutalepuuro
Perjantai - manna tai riisipuuroa

Helsingin Sörnäisten sydämessä, kehittyvän Kalastaman alueen yrityspuistossa on toimistokortteli Kalasataman kulma täynnä toimitiloja ja satoja työntekijöitä. Sodexo hoitaa talon ravintola- ja toimitilapalveluja. Varattavissa on myös 80 hlön luentosali.

Viihtyisä ravintola Kalasataman kulma sijaitsee katutasossa, joten tänne on helppo pistäytyä vaikkapa aamukahville. Ravintolassa on 160 asiakaspaikkaa.

Liikenneyhteydet alueelle ovat hyvät, sillä metroasema on aivan vieressä, Helsingin ydinkeskusta vain lyhyen ajomatkan päässä ja lentokentälle on nopea yhteys.

Lounas viikolle 16

Ei lounaslistaa tälle päivälle. Saat tarkemmat tiedot ravintolastasi.

Muutokset ruokalistoilla ja tuoteselosteissa mahdollisia. Henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.

Kalasataman kulma (ent. Hermanni) - Sodexon palvelut

Aulapalvelut

Ammattitaitoinen, tehokas ja ystävällinen aulapalvelumme toimii yrityksesi käyntikorttina. Vastaanotamme vieraasi, toimimme apuna askarruttavissa asioissa ja avustamme kiinteistön asioissa.

Siivouspalvelut

Laadukkaalla siivoustyöllä huolehdimme, että tilat ovat puhtaita, siistejä ja turvallisia. Suunnittelemme siivouspalvelut aina joustavaksi ja toiveiden mukaiseksi kokonaisuudeksi.

Lähetä meille palautetta