Sodexo

Kokonaispalveluratkaisut, ravintolapalvelut, siivouspalvelut, kiinteistöpalvelut, aula-, kokous- ja tapahtumapalvelut
Arabianrannan portaali, Hestia

Business Park Arabianrannan Portaali

Ravintola Hestiassa järjestät monipuolisesti sekä yritystilaisuudet ja kokoukset että cocktail-, kutsuvieras- ja juhlatilaisuudetkin. Moderni ravintola on edustava tila myös yritysten pikkujouluihin tai vuosijuhliin. Ravintola- ja kabinettitiloissa on anniskeluoikeudet. Meillä voit järjestää syntymäpäivät, asukasillat tai yhtiökokoukset. Tyylikkäät tilat, ystävällinen palvelu ja laadukas ruoka saavat yritysvieraat viihtymään.

Meillä on monipuoliset ja muunneltavat tilat. Se on suunniteltu juuri nykyaikaista työympäristöä arvostaville yrityksille, joille työntekijöiden viihtyvyys on tärkeää. Kiinteistössä on auditorio Showroom, missä on 80 pöydällistä istumapaikkaa tai tuolilliset paikat 100 hengelle. Se on tasalattiainen ja helposti muunneltavissa ja sopiva myös liikuntaesteisille. Ravintolasalissa on neljä kabinettia, joista pienimmät 6-8 hengelle ja yksi 8-12 hengelle. Kokoustiloista löytyvät fläppitaulu ja valkokangas, videotykki vuokrattavissa sopimuksen mukaan.

Tilat ovat kaikkien varattavissa. Kabinetteihin tarjoillaan etukäteen tilattuja menukokonaisuuksia ja à la carte –annoksia.

 

  Ravintola Cocktailtilaisuuteen sopiva tila Classroom Diplomat U Ryhmät Auditorio Sauna Pysäköinti Esteetön kulku liikuntarajoitteisille
Briefing Center 30
Ceres 6
Iiris 6
Linnea 6
Ravintolasali 100 100
Showroom 60 30 40 90
Tarent 10
Ravintola Ravintola Cocktail Cocktail Luokkahuone Luokkahuone
Diplomaattipöytä Diplomaattipöytä U-muoto U-muoto Ryhmät Ryhmät
Auditorio Auditorio Sauna Sauna Pysäköinti Pysäköinti
Esteetön kulku liikuntarajoitteisille Esteetön kulku liikuntarajoitteisille