Oulun kaupunki, Oulu ja Haukipudas koulut ja päiväkodit

Ala-asteilla ja yläasteella on päivittäin tarjolla lounas sekä välipala sitä haluaville. Hönttämäen koulu ja päiväkoti on mukana Portaat Luomuun -valmennusohjelmassa ja tarjoamme portaat Luomuun 3 tason periaatteiden mukaista luomuruokaa.

Päiväkodeissa on päivittäin tarjolla aamiainen, lounas ja välipala. Aamiaiseen ja välipalaan sisältyy aina ruokalistatarjonnan lisäksi täysjyväleipä, kasvirasvapohjainen levite ja ruokajuomana rasvaton maito/vesi.
Lounaaseen sisältyy ruokalistatarjonnan lisäksi päivän tuoresalaatti, täysjyväleipä, kasvirasvapohjainen levite ja ruokajuomana rasvaton maito/vesi.

Kaikissa Sodexon hoitamissa päiväkodeissa ja kouluilla noudatetaan laatu- ja ympäristöjärjestelmän sisältävää toimintajärjestelmää, joka täyttää ISO 9001:2000 ja ISO 14001:2004 standardien vaatimukset. Sertifikaattimme kattaa sekä ruoka- että siivouspalvelumme.

Palvelujamme ohjaa ja valvoo Aluevastaava Päivi Huhtamella. Hän kiertää päiväkodeissa ja kouluilla. Tavoitat parhaiten sähköpostilla paivi.huhtamella@sodexo.com.

Lounaslista

 • Aamiainen

  Vehnähiutalepuuro M, Tuorepala M,G
 • Lounas

  Rapeakalapala L, Sitruunakastike L,G, Peruna M,G Jenkki-kurkku-tomaatti
 • Kasvislounas

  Leseporkkanapihvi VL
 • Välipala

  Letut L, Hillo M,G

Muutokset ruokalistoilla ja tuoteselosteissa mahdollisia. Henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.

Oulun kaupunki, Oulu ja Haukipudas koulut ja päiväkodit - Sodexon palvelut

Siivouspalvelut

Laadukkaalla siivoustyöllä huolehdimme, että tilat ovat puhtaita, siistejä ja turvallisia. Suunnittelemme siivouspalvelut aina joustavaksi ja toiveiden mukaiseksi kokonaisuudeksi.

Lähetä meille palautetta