Sodexo

Kokonaispalveluratkaisut, ravintolapalvelut, siivouspalvelut, kiinteistöpalvelut, aula-, kokous- ja tapahtumapalvelut

Oulun kaupunki, Hönttämäen ala-aste ja päiväkodit

Hönttämäen ala-asteella on päivittäin tarjolla lounas, sekä välipala sitä haluaville. Hönttämäen koulu ja päiväkoti on mukana Portaat Luomuun – valmennusohjelmassa ja tarjoamme portaat Luomuun 3 tason periaatteiden mukaista luomuruokaa.

Päiväkodeissa on päivittäin tarjolla aamiainen, lounas ja välipala.

Aamiaiseen ja välipalaan sisältyy aina ruokalistatarjonnan lisäksi täysjyväleipä, kasvirasvapohjainen levite ja ruokajuomana rasvaton maito/vesi.

Lounaaseen sisältyy ruokalistatarjonnan lisäksi päivän tuoresalaatti, täysjyväleipä, kasvirasvapohjainen levite ja ruokajuomana rasvaton maito/vesi.

Kaikissa Sodexon hoitamissa päiväkodeissa ja Hönttämäen koululla noudatetaan laatu- ja ympäristöjärjestelmän sisältävää toimintajärjestelmää, joka täyttää ISO 9001:2000 ja ISO 14001:2004 standardien vaatimukset. Sertifikaattimme kattaa sekä ruoka- että siivouspalvelumme.

Palvelujamme ohjaa ja valvoo palvelupäällikkö Päivi Huhtamella. Palvelupäällikkömme kiertää päivittäin päiväkodeissa ja koululla. Hänet tavoittaa parhaiten sähköpostilla oulun.kaupunki.FMS.FI@sodexo.com

Lounas viikolle 51

  • Lassin lounas/päivällinen broiler-pastavuoka

Muutokset ruokalistoilla ja tuoteselosteissa mahdollisia. Henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.

Oulun kaupunki, Hönttämäen ala-aste ja päiväkodit - Sodexon palvelut

Siivouspalvelut

Laadukkaalla siivoustyöllä huolehdimme, että tilat ovat puhtaita, siistejä ja turvallisia. Suunnittelemme siivouspalvelut aina joustavaksi ja toiveiden mukaiseksi kokonaisuudeksi.

Lähetä meille palautetta