Sodexo

Kokonaispalveluratkaisut, ravintolapalvelut, siivouspalvelut, kiinteistöpalvelut, aula-, kokous- ja tapahtumapalvelut

Oulun kaupunki, Oulu ja Haukipudas koulut ja päiväkodit

Ala-asteilla ja yläasteella on päivittäin tarjolla lounas sekä välipala sitä haluaville. Hönttämäen koulu ja päiväkoti on mukana Portaat Luomuun -valmennusohjelmassa ja tarjoamme portaat Luomuun 3 tason periaatteiden mukaista luomuruokaa.

Päiväkodeissa on päivittäin tarjolla aamiainen, lounas ja välipala. Aamiaiseen ja välipalaan sisältyy aina ruokalistatarjonnan lisäksi täysjyväleipä, kasvirasvapohjainen levite ja ruokajuomana rasvaton maito/vesi.
Lounaaseen sisältyy ruokalistatarjonnan lisäksi päivän tuoresalaatti, täysjyväleipä, kasvirasvapohjainen levite ja ruokajuomana rasvaton maito/vesi.

Kaikissa Sodexon hoitamissa päiväkodeissa ja kouluilla noudatetaan laatu- ja ympäristöjärjestelmän sisältävää toimintajärjestelmää, joka täyttää ISO 9001:2000 ja ISO 14001:2004 standardien vaatimukset. Sertifikaattimme kattaa sekä ruoka- että siivouspalvelumme.

Palvelujamme ohjaa ja valvoo Palvelupäällikkö Päivi Huhtamella. Palvelupäällikkömme kiertää päiväkodeissa ja kouluilla. Tavoitat parhaiten sähköpostilla oulun.kaupunki.FMS.FI@sodexo.com.

Lounas viikolle 10

 • Aamiainen

  Kaurapuuro, tuorepala
 • Lounas

  Jauhelihakastike M, perunat Vihersalaatti
 • Kasvislounas

  Chili sin carne M
 • Välipala

  Turkkilainen jogurtti, hunaja, mysli

Muutokset ruokalistoilla ja tuoteselosteissa mahdollisia. Henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.

Oulun kaupunki, Oulu ja Haukipudas koulut ja päiväkodit - Sodexon palvelut

Siivouspalvelut

Laadukkaalla siivoustyöllä huolehdimme, että tilat ovat puhtaita, siistejä ja turvallisia. Suunnittelemme siivouspalvelut aina joustavaksi ja toiveiden mukaiseksi kokonaisuudeksi.

Lähetä meille palautetta