House of Travel and Transportation, HOTT

Tervetuloa ruokailemaan HOTT-ravintolaan ja tutustumaan Sodexon tarjoamiin palveluihin HOTT-toimitalossa ja lentokenttäalueella.

Kansainvälinen be…-ravintola tarjoaa runsaan ja monipuolisen valikoiman herkullisia ruoka-annoksia aamiaisesta lounaaseen. be…huomioi erityisesti ruuan laadun ja terveellisyyden.

 

HOTT-ravintolan yhteydessä palvelee Robert´s Coffee.

Robert’s Coffeen valikoimaan kuuluu alkuperäiskahveja, kahvisekoituksia, espressokahveja, maustekahveja, kofeiinitonta kahvia ja teetä. Valikoimassa on lisäksi erilaisia lahjapakkauksia sekä kahvin- ja teen valmistukseen liittyviä oheistuotteita ja makusiirappeja. Kahvila palvelee arkisin klo 7.45 – 17.00.

HOTT-ravintola tuottaa kokous- ja edustustarjoilut Meet by Sodexo:n vaatimalla laadulla ja tarkkuudella. Toimitamme tarjoilut järjestämiinne tilaisuuksiin ja kokouksiin. Otamme vuodenaikojen vaihtelut ja sesongit huomioon myös edustusruokailussa.

Tilauksia tarjoiluista otamme vastaan suoraan ravintolaan tai Varianin ja Portaalin kautta.

House of Travel and Transportation, HOTT - Sodexon palvelut

Aulapalvelut

Ammattitaitoinen, tehokas ja ystävällinen aulapalvelumme toimii yrityksesi käyntikorttina. Vastaanotamme vieraasi, toimimme apuna askarruttavissa asioissa ja avustamme kiinteistön asioissa.

Kokouspalvelut

Palvelemme sinua kokous- ja tilaisuusjärjestäjänä. Kauttamme saat kokoustilat herkullisine tarjoiluineen.

Siivouspalvelut

Laadukkaalla siivoustyöllä huolehdimme, että tilat ovat puhtaita, siistejä ja turvallisia. Suunnittelemme siivouspalvelut aina joustavaksi ja toiveiden mukaiseksi kokonaisuudeksi.

Lähetä meille palautetta