Itämerenkatu 11-13

Helsingin sydämessä Ruoholahdessa, erinomaisten kulkuyhteyksien varrella sijaitseva Business Park tarjoaa erinomaiset puitteet tilaisuuksien järjestämiseen. Kiinteistössä on myös suosittu lounasravintola, jossa Sodexon kansainvälisesti tunnustettu be... by Sodexo ruokailukonsepti takaa monipuolisen lounasvalikoiman jokaiseen makuun.

Puurolista 2016 (pdf)

Lounaslista

 • be...popular

  Sitruunaruohossa paistettua kirjolohta ja sweet-chilikastike Rainbow trout, fried in lemon grass and sweet chili sauce

  9,50 €

 • be...vital

  Fetajuustolla ja polentalla täytettyjä paprikoita ja tomaattikastike Sweet peppers stuffed with feta cheese and polenta, tomato sauce

  9,50 €

 • be...foodmarket

  Thema bar: Hot dog bar Thema bar: Hot dog bar

  10,80 €

 • be...salad

  Salaatti annos valintasi mukaan Hinnoittelu painon mukaan 14,00€/KG Proteiini kippo 1,90 € Salad portion on your choice Price according the portions weight 14,00 € / kg Protein cup 1,90 €
 • be...soup

  Parsakaalisosekeitto Broccoli puree soup

  6,30 €

 • be...sweet

  Päivän jälkiruoka tai hedelmä Daily dessert or fruit

  1,00 €

  1,60 €

Muutokset ruokalistoilla ja tuoteselosteissa mahdollisia. Henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.

Itämerenkatu 11-13 - Sodexon palvelut

Aulapalvelut

Ammattitaitoinen, tehokas ja ystävällinen aulapalvelumme toimii yrityksesi käyntikorttina. Vastaanotamme vieraasi, toimimme apuna askarruttavissa asioissa ja avustamme kiinteistön asioissa.

be...by Sodexo

Be-konseptin punainen lanka on ihmisten tarve rentoutua ja saada laadukkaita kokemuksia arkielämässään. Normaalia valikoimaa täydentävät kansainväliset sesonkiteemat, jotka keskittyvät päivittäiseen hyvinvointiin.

Siivouspalvelut

Laadukkaalla siivoustyöllä huolehdimme, että tilat ovat puhtaita, siistejä ja turvallisia. Suunnittelemme siivouspalvelut aina joustavaksi ja toiveiden mukaiseksi kokonaisuudeksi.

Lähetä meille palautetta