Sodexo

Kokonaispalveluratkaisut, ravintolapalvelut, siivouspalvelut, kiinteistöpalvelut, aula-, kokous- ja tapahtumapalvelut

Itämerenkatu 11-13

Helsingin sydämessä Ruoholahdessa, erinomaisten kulkuyhteyksien varrella sijaitseva Business Park tarjoaa erinomaiset puitteet tilaisuuksien järjestämiseen. Kiinteistössä on myös suosittu lounasravintola, jossa Sodexon kansainvälisesti tunnustettu be... by Sodexo ruokailukonsepti takaa monipuolisen lounasvalikoiman jokaiseen makuun.

Lounas viikolle 30

 • be...popular

  Kashmiri lammascurry Kashmiri´s lamb curry

  9,30 €

 • be...vital

  Siitakesienikiusaus ja ruusukaaliwok Shiitake casserole and Brussels sprouts wok

  9,30 €

 • be...foodmarket

  Grillistä naudan entrecote tai lampaan paahtopaisti Grill: Beef entercote or fried duck

  11,50 €

  13,50 €

 • be...salad

  Salaatti annos valintasi mukaan Hinnoittelu painon mukaan 13,50€/KG Proteiini kippo 1,80 € Salad portion of your choice Price according the portions weight 13,50 € / kg Protein cup 1,80 €
 • be...sweet

  Päivän jälkiruoka tai hedelmä Daily dessert or fruit

  1,00 €

  1,60 €

Itämerenkatu 11-13 - Sodexo services

Aulapalvelut

Ammattitaitoinen, tehokas ja ystävällinen aulapalvelumme toimii yrityksesi käyntikorttina. Vastaanotamme vieraasi, toimimme apuna askarruttavissa asioissa ja avustamme kiinteistön asioissa.

be...by Sodexo

Be-konseptin punainen lanka on ihmisten tarve rentoutua ja saada laadukkaita kokemuksia arkielämässään. Normaalia valikoimaa täydentävät kansainväliset sesonkiteemat, jotka keskittyvät päivittäiseen hyvinvointiin.

Siivouspalvelut

Laadukkaalla siivoustyöllä huolehdimme, että tilat ovat puhtaita, siistejä ja turvallisia. Suunnittelemme siivouspalvelut aina joustavaksi ja toiveiden mukaiseksi kokonaisuudeksi.

Lähetä meille palautetta