Sodexo

Kokonaispalveluratkaisut, ravintolapalvelut, siivouspalvelut, kiinteistöpalvelut, aula-, kokous- ja tapahtumapalvelut

Itämerenkatu 11-13

Helsingin sydämessä Ruoholahdessa, erinomaisten kulkuyhteyksien varrella sijaitseva Business Park tarjoaa erinomaiset puitteet tilaisuuksien järjestämiseen. Kiinteistössä on myös suosittu lounasravintola, jossa Sodexon kansainvälisesti tunnustettu be... by Sodexo ruokailukonsepti takaa monipuolisen lounasvalikoiman jokaiseen makuun.

Puurolista 2016 (pdf)

Lounas viikolle 6

 • be...popular

  Salvia haudutettua kalkkunaa ja mangokastike Sauteed turkey with sage and mango sauce

  9,50 €

 • be...vital

  Kasvis-munakasrulla, korianteri-jogurttikastike ja oliivi-fenkolirisotto Vegetable and omelette roll, yogurt sauce with coriander, olive and fennel risotto

  9,50 €

 • be...foodmarket

  Thema bar: Pasta bar

  10,80 €

 • be...salad

  Salaatti annos valintasi mukaan Hinnoittelu painon mukaan 14,00€/KG Proteiini kippo 1,90 € Salad portion on your choice Price according the portions weight 14,00 € / kg Protein cup 1,90 €
 • be...soup

  Chilinen bataatti-kookoskeitto Sweet potato and coconut soup with chili

  6,30 €

 • be...sweet

  Päivän jälkiruoka tai hedelmä Daily dessert or fruit

  1,00 €

  1,60 €

Muutokset ruokalistoilla ja tuoteselosteissa mahdollisia. Henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.

Itämerenkatu 11-13 - Sodexon palvelut

Aulapalvelut

Ammattitaitoinen, tehokas ja ystävällinen aulapalvelumme toimii yrityksesi käyntikorttina. Vastaanotamme vieraasi, toimimme apuna askarruttavissa asioissa ja avustamme kiinteistön asioissa.

be...by Sodexo

Be-konseptin punainen lanka on ihmisten tarve rentoutua ja saada laadukkaita kokemuksia arkielämässään. Normaalia valikoimaa täydentävät kansainväliset sesonkiteemat, jotka keskittyvät päivittäiseen hyvinvointiin.

Siivouspalvelut

Laadukkaalla siivoustyöllä huolehdimme, että tilat ovat puhtaita, siistejä ja turvallisia. Suunnittelemme siivouspalvelut aina joustavaksi ja toiveiden mukaiseksi kokonaisuudeksi.

Lähetä meille palautetta