Karoliinaa innostaa mahdollisuus kehittyä ja edetä

Karoliina Komu tuli Stella Business Parkin kassatarjoilijaksi koulukaverin suosituksesta kahdeksan vuotta sitten pienen kahvilan vuoroesimiehen tehtävästä.

Lähipiiri ihmetteli nopeaa työpaikan vaihdosta varsinkin, kun kilometrin työmatka vaihtui 60 kilometriin.

– Vaakakupissani painoi mahdollisuus päivätyöhön ja vapaisiin viikonloppuihin, tyttäreni kun oli aloittamassa koulun. Muistikuva ensimmäisestä vapaasta viikonlopusta on vieläkin selvänä mielessä.

Esimies tunnisti Karoliinan kokemuksen ja kyvyn ottaa vastuuta tekemisistä, niinpä uutta vastuuta ja haastetta tuli jo vuoden kuluttua ravintola Novan vuorovastaavan tehtävästä.

Ravintola Novan lopetettua toimintansa Karoliina palasi kassatarjoilijan tehtävään seuraavana vuonna, mutta pian löytyi kuitenkin uusi haaste Koneen ravintolasta.

– Koneella minulle tarjoutui mahdollisuus opetella esimiestehtäviä toimipaikan päällikön oikeana kätenä ja hänen sijaisenaan. Samaan aikaan san mahdollisuuden lähteä opiskelemaan esimiestutkintoa Sodexon omassa koulutusohjelmassa.

Pari vuotta sitten tarjoutui taas tilaisuus uuteen haasteeseen, kun Karoliina pääsi mukaan avaamaan uutta toimipaikkaa ja kokeneen ravintolapäällikön rinnalla oppimaan asiakaspalvelupäällikön tehtävän.

Karoliinalla on rohkeutta ottaa vastaan uusia haasteita. Nopeita päätöksiään työtehtävien vaihdoksista hän ei ole koskaan katunut.

Sodexo on tarjonnut mahdollisuuden erilaisiin tehtäviin, ja esimiehet ovat kannustaneet kehittämään osaamista ja etenemään omalla uralla. Nykyisessä elämäntilanteessa Karoliina on tyytyväinen tämänhetkiseen tehtäväänsä, mutta uskoo jossain vaiheessa haluavansa ottaa vastaan myös haasteen itsenäisestä vastuusta toimipaikan päällikkönä.