Sodexo

Kokonaispalveluratkaisut, ravintolapalvelut, siivouspalvelut, kiinteistöpalvelut, aula-, kokous- ja tapahtumapalvelut

Hotellit

Sodexon hotelleissa yövyt rauhallisesti ja nautit maittavista tarjoiluista niin aamiaisella kuin à la carte -ravintolassakin. Erilaiset hotellit henkivät kartanoromantiikkaa ja toimivia ratkaisuja erinomaisten liikenneyhteyksien varrelta.

Hotellimme tarjoavat viihtyisät puitteet kokouksille, seminaareille, koulutuksille ja muille kokoontumisille. Voit myös liittää kokouspäivään oheistoimintaa. Kysy kattavia virkistyspakettejamme.

Myös häät, ristiäiset, syntymäpäivät, sukukokoukset ja muut perhejuhlat onnistuvat vaivattomasti kaikissa hotelleissamme. Asianmukaiset puitteet ja ammattitaitoinen henkilökuntamme varmistavat tilaisuuden onnistumisen.

Hämeenkylän kartano

Tunnelmallisen Hämeenkylän Kartanon juuret vievät neljän vuosisadan taakse. Rehevine puutarhoineen se on ainutlaatuinen paikka Vantaalla, keskellä maalaisidylliä. Olemme avanneet uudistettuun Etukartanoon tasokkaan 130-paikkaisen á la carte -ravintolan kesäterasseineen, uudistetun kokousmaailman 9 neuvottelutilaa ja kansainvälisetkin kriteerit täyttävän hotellin, jonka 28 uutta huonetta ja 7 sviittiä takaavat lempeät unet historian havinassa.

Hotelli Kuninkaantie

Yöpyminen Hotelli Kuninkaantiessä on rentouttava kokemus. Sen sijainti vehreän puiston keskellä takaa levolliset yöunet. Kaikista tilavista ja mukavista huoneista avautuu kaunis puistonäkymä. Kaikki huoneemme ovat savuttomia. Hotellillamme on erikseen huoneita allergikoille ja liikuntaesteisille.

Hotellin asukkaille sauna on käytössä maksutta. Maukas ja monipuolinen buffet-aamiainen antaa päivälle hyvän startin. Huonehinnat sisältävät myös ilmaisen paikoituksen hotellin parkkihallissa.

Kokous tai juhla, juuri sellaisena kuin haluat