Sodexo

Kokonaispalveluratkaisut, ravintolapalvelut, siivouspalvelut, kiinteistöpalvelut, aula-, kokous- ja tapahtumapalvelut

Sodexo mukana tapahtumissa

Sodexon osaaminen tapahtumajärjestelyissä tukeutuu kokemukseen. Olemme mukana tapahtumissa ympäri maailmaa: kansainvälisenä yrityksenä kumppanuuteemme luotetaan. Esimerkkeinä tästä muun muassa maantiepyöräilyn kuningastapahtuma Ranskan ympäriajo, jossa Sodexo vastaa VIP-kylien ruokajärjestelyistä sekä tenniksen Ranskan avoin turnaus, jossa Pariisin Roland Garros –stadionille tulee yli 40 000 katsojaa.  Yksi merkittävä ja onnistunut ponnistus oli myös Lontoon 2012 olympialaiset.

Yleisurheilun EM-kilpailut Helsingissä olivat eräs vuoden 2012 suurimmista Suomessa järjestettävistä tapahtumista. Kansallisena ruokatarjonnasta vastaavana pääyhteistyökumppanina Sodexo järjesti kaikki ruokailupalveluihin liittyvät palvelut ja tarjoamat niin Tapahtumapuistossa kuin Olympiastadionin alueella.

Pori Jazz on musiikkitapahtumien klassikko. Olemme tarjonneet festivaalivieraille korkealaatuisia catering-palveluita Kirjurinluoto Arenan VIP-teltoissa ja yleisöravintoloissa sekä LP48!-iltaklubilla 17 vuoden ajan. Kirjurinluoto Arenalla asiakkaat nauttivat virvokkeita ja purtavaa moneen makuun. Palvelumme kattoi kolme eri yleisöravintolaa, joista Newport Bar keskittyi juomatuotteiden tarjoiluun ja Grill & Terrace paikan päällä nautittaviin tai mukaan otettaviin pika- ja grilliruokiin. A la carte -ravintolamme Dixie’s Diner tarjosi pöytiintarjoiltua tasokasta palvelua vaativankin makuun.

Suuri suomalainen Derby Vermon raviradalla alkaa perinteisesti tarjoamallamme herkullisella lounasbuffetilla ravintola Raviinissa. Ravintolapalvelumme ovat ravikansan käytettävissä koko Derby-viikonlopun.

Finlandia-Ajo Vermon raviradalla on Derbyn lisäksi ravimaailman kohokohtia. Sodexon lukuivat ravintolat Vermon raviradalla takaavat onnistuneen ravi-illan hyvän ruuan ja juoman parissa.