Sodexo

Kokonaispalveluratkaisut, ravintolapalvelut, siivouspalvelut, kiinteistöpalvelut, aula-, kokous- ja tapahtumapalvelut

OSEKK, Kotkanpoika ja Kultturelli

 

Keskiviikko / Wednesday 7.1.2015:

Molemmat ravintolat avoinna

Kotkanpoika and Kultturelli are both open.

* * *

Ravintola Kotkanpoika on avoinna

maanantaista torstaihin klo 7.45 - 14.30.

Perjantaisin suljemme klo 13.00.

 Lounas 10.15 - 13.00.

 

Restaurant Kotkanpoika is open 

from Monday to Thurday  7.45 - 14.30.

On Friday the restaurant is open 7.45 - 13.00.

Lunch time from Monday to Friday 10.15 - 13.00.

* * *

Ravintola Kultturelli on avoinna

maanantaista torstaihin klo 8.45 - 17.45.

Perjantaisin palvelemme 8.45 - 15.00.

Lounas 10.30 - 16.00. Perjantaisin lounasaika klo 14.00 asti.

* * *

Restaurant Kultturelli serves

from Monday to Thursday

 8.45 - 17.45.

On Fridays Kultturelli is serving  8.45 -15.00.

Lunch from Monday to Thursday 10.30 - 16.00.

On Fridays lunch time  10.30 - 14.00.

* * *

Leevi Madetoja pianokilpailuviikolla 26-30.1.2015 ravintola Kultturelli on avoinna myös lauantaina ja iltaisin pidenpään.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ravintolat Kotkanpoika ja Kultturelli toimivat Kaukovainiolla, Oulun seudun ammattikorkeakoulun tekniikan yksikössä.

Päivittäin on tarjolla useita herkullisia lounasruokavaihtoehtoja raikkaan salaattipöydän ja runsaan leipäpöydän kera. Kasvisruuan ja kevyen aterian ystäville on valittavana kevyt kasviskeitto ja salaattilounas. Lisäksi tarjolla on muun muassa pitsa, grillipihvi sekä erikoisannos.

Kaikki OSEKK:n Campus -ravintolat löydät täältä >>

Lounas viikolle 5

  • Popular

    Jauhelihapihvi, ruskeakastike L, keitetyt perunat Minced meat patties with brown sauce and boiled potatoes
    Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria
  • Inspiring

    Broileria Tikka Masala L, G, riisiä Chicken stew Tikka Masala, rice
    Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria
  • Vegetarian

    Kasvisbolognese M, G, VEG, riisiä Vegatarian bolognaise, organic pasta
    Annos sesongin mukaisista raaka-aineista Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria
  • Global

    Kampelaleike M, sitruuna-kermaviilikastike L, G, perunat Breaded flounder, sour cream sauce with lemon , potatoes
    Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria
  • Salad

    Fetasalaatti G Feta cheese salad
    Annos sesongin mukaisista raaka-aineista Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria
  • GRILL

    Hampurilaisbaari Kasvis / Kana / Liha Hamburger bar Vegetarian / Chicken / Beef
    Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria
  • GRILL

    Mozzarella kanaa, bearnaisekastike, lämmin vihannes ja ranskalaiset perunat Mozzarella gratinerad chicken with bearnaice sauce, warm vegetable and french fries
    Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria
  • GRILL

    Porsaan ulkofilepihvi, maustevoi, päivän lämmin vihannes ja ranskalaiset perunat Pork steak, seasoned butter, warm vegetable and french fries
    Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria
  • Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria
  • Annos sesongin mukaisista raaka-aineista Annos sesongin mukaisista raaka-aineista
  • Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta

Muutokset ruokalistoilla ja tuoteselosteissa mahdollisia. Henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.

Lähetä meille palautetta