Sodexo

Kokonaispalveluratkaisut, ravintolapalvelut, siivouspalvelut, kiinteistöpalvelut, aula-, kokous- ja tapahtumapalvelut

OSEKK, Kotkanpoika ja Kultturelli

Ravintola Kultturelli on avoinna huhtikuussa iltapäivisin klo 17.00 asti. 

Kultturelli on avoinna lauantaisin huhtikuun ajan.

Poikkeus: Lauantaina 19.4. ravintola on suljettu.

 

KULTTURELLI SULJETTU 28.4.2014 - 31.8.2014.

 

KOTKANPOIKA AVOINNA 28.4. alkaen klo 8.00 - 14.30.

Lounas 10.30 -13.30.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ravintolat Kotkanpoika ja Kultturelli toimivat Kaukovainiolla, Oulun seudun ammattikorkeakoulun tekniikan yksikössä.

Päivittäin on tarjolla useita herkullisia lounasruokavaihtoehtoja raikkaan salaattipöydän ja runsaan leipäpöydän kera. Kasvisruuan ja kevyen aterian ystäville on valittavana kevyt kasviskeitto ja salaattilounas. Lisäksi tarjolla on muun muassa pitsa, grillipihvi sekä erikoisannos.

Kaikki OSEKK:n Campus -ravintolat löydät täältä >>

Lounas viikolle 16

  • Scandinavian

    Liha-makaroonilaatikko VL Minced meat and macaroni casserole
    VL
    Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria
  • Global

    Kievin kana, sitruuna-kermaviilikastike L, G, riisiä Chicken kiev, sour cream sauce with lemon, rice
    Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria
  • Scandinavian

    Makkarakastike M, G, perunat Saucage sauce, potatoes
    G L
    Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria
  • Vegetarian

    Luomu-tofu pinaattipasta L Organic spinach-tofupasta
    L
    Annos sesongin mukaisista raaka-aineista Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria
  • Salad

    Lohisalaatti M, G Salmon salad
    G M
    Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria
  • vl Vähälaktoosinen
  • g Gluteeniton
  • l Laktoositon
  • m Maidoton
  • Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria
  • Annos sesongin mukaisista raaka-aineista Annos sesongin mukaisista raaka-aineista

Lähetä meille palautetta