Juhlat Hotelli Kuninkaantiellä

Hotelli Kuninkaantien valoisa Hovisali on kuin tehty juhlia varten. Salin suurista ikkunoista avautuu puiston reunustama maisema upealle keskiaikaiselle Espoon tuomiokirkolle. Yhtenäiseen tilaan on helppo rakentaa erilaisia pöytämuotoja, ja sen ehdoton etu on, että kaikki vieraat voivat olla samassa tilassa. Salin päädyssä on iso lava, jonka bändi voi ottaa haltuunsa ja tanssittaa vieraita salin tanssilattialla.

Juhlien jälkeen yöpaikka löytyy muutaman askeleen päästä. Hotelli Kuninkaantien sviitissä voi lämmittää vaikka takan ja jatkaa juhlia aamuun saakka.

 

Grillijuhlat

Takkakabinetin yhteydessä olevalla suojaisalla kesäpatiollamme voi nauttia grillin antimista omassa rauhassa. Tutustu grillimenuihin

Saunaillat

Viihtyisät sauna- ja takkatilamme ovat varattavissa yksityiskäyttöön. Olipa kyseessä sitten yrityksen virkistysilta tai kaveriporukan polttarit, varaa sauna ja takkahuone omaan käyttöösi!

Tutustu saunapaketteihin >>

Muistojuhlat

Kun omat voimat ovat vähissä, on helpottavaa antaa muistotilaisuuden valmistelut toiselle. Me huolehdimme pienimmistäkin yksityiskohdista ja varmistamme sen, että muistojuhla sujuu.

Tutustu muistotilaisuuksien menuihin >>

Häät Hotelli Kuninkaantiellä

Hotelli Kuninkaantie on suosittu hääpaikka. Espoon kivinen tuomiokirkko on kävelymatkan päässä ja hotellia ja kirkkoa ympäröivä puistossa on paljon kauniita kuvauspaikkoja. Kaukaa tulevat vieraat mahtuvat yöpymään saman katon alla, ja tunnelmallinen sviitti takkatulineen on oiva levähdyspaikka juhlahumun keskeltä.

Tutustu hääpaketteihimme >>
Tutustu häämenuihimme >>