Sodexo

Kokonaispalveluratkaisut, ravintolapalvelut, siivouspalvelut, kiinteistöpalvelut, aula-, kokous- ja tapahtumapalvelut
Kuortaneen urheiluopisto

Kuortaneen urheiluopisto

Kuortaneen Urheiluopiston monipuolinen loma-, liikunta-, kokous- ja ravintolamaailma. Meillä vietät niin juhlat, kokoukset, koulutukset, lomat kuin järjestät suurtapahtumatkin. Vieraat voivat hyödyntää runsaita liikuntapalveluita ja kauniin rantamaiseman rauhaa kokouspäivän lomassa.

Monipuoliset tilamme sopivat erilaisiin yritystilaisuuksiin – tarjoiluissakin on valinnanvaraa. Ammattitaitomme ja joustavuutemme takaavat onnistuneen tilaisuuden. Työn vastapainoksi räätälöimme tilaisuuteesi sopivan, rentouttavan ohjelman. Mahdollisuuksia on rajattomasti!

Alueen kokoustilat tarjoavat puitteet yhtälailla pienille kokoontumisille kuin useamman tuhannen henkilön tapahtumillekin. Kuortanehallissa voi järjestää tilaisuuden jopa 3000 hengelle.
Kokoustiloissa on hyvä varustelutaso, ja henkilökunta auttaa tarvittaessa kokousjärjestelyissä. Mikäli kaipaat kokoustilaan sen perusvarustelun lisäksi muita laitteita tai tarvikkeita (kannettava tietokone, äänentoistolaitteet, videokamera), kerrothan toiveistasi jo kokousvarauksen yhteydessä.

Kuortaneen Urheiluopisto sijaitsee aivan kantatie 66 varrella Etelä-Pohjanmaalla keskellä Suomea.

Majoitus Kuortaneella

Majoitustiloissa on valinnanvaraa. Majoitutpa sitten yksin, perheittäin tai isommassa ryhmässä, majoitustiloista löydät varmasti sopivan ratkaisun. Vuodepaikkoja on yhteensä noin 550. Vuonna 2005 valmistunut Liikuntahotelli täydellisesti varustettuine huoneistoineen on aivan Kuortaneen järven rannalla. Kaikissa huoneistoissa on omat saunat ja keittiöt sekä osassa lasitetut parvekkeet. Samassa rakennuksessa on myös ravintolatilat, keilahalli ja liikuntasali.
Maukas buffet-aamiainen antaa päivälle hyvän startin. Huonehintoihin sisältyy myös vapaa sisäänpääsy ravintolaan (ei erikoisiltoina) sekä kuntosalin käyttö veloituksetta.

Lue lisää >>

  Ravintola Cocktailtilaisuuteen sopiva tila Classroom Diplomat U Ryhmät Auditorio Sauna Pysäköinti Esteetön kulku liikuntarajoitteisille
Honkasauna 8 10
Hyppyri-auditorio 40
Kokoushuone 16
Kokoustila 1 10
Kokoustila 2 16 14 12
Kokoustila 3 10
Kunto 40 24 24
Luentosali 1 45 24 28 30 x x
Luentosali 2 45 24 28 30
Luentosali 3 45 24 28 30
Näköalakabinetti Kokoustila 5 10 15
Olympia 36
Rantasauna 22 40
Ravintola Aalto 130 130 x x
Tietokoneluokka 24
Veto 80 54 36
Yhdistetty tila 90 60
Yhdistetty tila 135 80
Ykköspesä 70
Ravintola Ravintola Cocktail Cocktail Luokkahuone Luokkahuone
Diplomaattipöytä Diplomaattipöytä U-muoto U-muoto Ryhmät Ryhmät
Auditorio Auditorio Sauna Sauna Pysäköinti Pysäköinti
Esteetön kulku liikuntarajoitteisille Esteetön kulku liikuntarajoitteisille