La Mer

La Mer tarjoaa yrityksille modernit tilat, korkeatasoiset tietoliikenneyhteydet sekä monipuoliset palvelut. Toisessa kerroksessa löytyy suuri nykyaikainen kokoustila sekä yksi pienempi kabinetti. Sodexon ravintola järjestää tilauksesta tarjoilut kaikkiin tiloihin. Iltaisin ja viikonloppuisin ravintola sekä muut tilat on varattavissa yritys- ja yksityistilaisuuksia varten.

La Merin 120-paikkainen kaksikerroksinen ravintola muuntuu illalla tai viikonloppuna helposti tyylikkään yritys- tai yksityistilaisuuden näyttämöksi - jopa 120 henkilölle. Erikokoisissa kokoustiloissamme voit järjestää kokouksia, seminaareja, koulutus- ja tiedotustilaisuuksia, tuote-esittelyitä ja muita yritystilaisuuksia asiakkaillesi tai henkilöstöllesi. Kysy kokouspakettejamme!

Sodexolla on vankka kokemus erilaisten tilaisuuksien järjestämisestä. Herkulliset tarjoilut ja edustava esillepano ovat ammattitaitoamme. Räätälöimme juuri näköisesi tilaisuuden, missä vieraasi viihtyvät.

La Meriin on helppo tulla, sillä se sijaitsee vain 10 minuutin päässä Helsingin keskustasta, erinomaisten liikenneyhteyksien varrella.

KOKOUSVARUSTUS: Kiinteä internet-yhteys, mikrofonit, dataprojektori

 

  Ravintola Cocktailtilaisuuteen sopiva tila Classroom Diplomat U Ryhmät Auditorio Sauna Pysäköinti Esteetön kulku liikuntarajoitteisille
Hakaniemi-sali 100
Kabinetti 18
Ravintolan yläsali 50 100
Ravintola Ravintola Cocktail Cocktail Luokkahuone Luokkahuone
Diplomaattipöytä Diplomaattipöytä U-muoto U-muoto Ryhmät Ryhmät
Auditorio Auditorio Sauna Sauna Pysäköinti Pysäköinti
Esteetön kulku liikuntarajoitteisille Esteetön kulku liikuntarajoitteisille