HTC Helsinki

HTC Helsinki

HTC Helsingin modernit tilat soveltuvat monenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen, sekä pieniin että suuriin yritys- ja yksityistilaisuuksiin. Käytettävissä on kokoustiloja, suuri auditorio, ja saunatilat terasseineen ylimmässä kerroksessa.

Merimaisemasta voit nauttia samaan aikaan lounaan kanssa HTC Helsingin ravintoloissa. Ravintola Acquassa voi järjestää yritys ja -yksityistilaisuuksia myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tarjoiluista kokousvieraille huolehtii myös ravintola Explorer.

Helsingin Ruoholahdessa sijaitseva HTC Helsinki on merellisessä ympäristössä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kesällä 2017 remontoitavat tilat avataan uudistuneina syksyllä 2017.

Tutustu HTC Helsinkiin osoitteessa http://htchelsinki.fi

Vantaa, House of Travel and Transportation, HOTT

Yksityislounas HOTT-talossa

Helsinki, Ravintola Lapintiira

Kokopäivän kokouspaketti Ravintola Lapintiirassa

Turku, Old Mill

Kokouskahvipaketti Old Millissä

La Mer

Nätit puitteet omaava ravintola La Mer sijaitsee meren läheisyydessä Hakaniemen rannassa.

Teollisuuskatu 21, Ravintola TK21

Teollisuuskatu 21 sijaitsee Vallilassa Helsingin kantakaupungissa. Paikalle on loistavat liikenneyhteydet Pasilan asemalta tai Helsingin keskustasta, joten paikalle on helppo tulla.

Helsingin Kaupunginteatteri

Arkkitehti Timo Penttilän suunnittelema Helsingin Kaupunginteatteri on uusittu ja remontoitu perinteitä kunnioittaen. Teatteri sijaitsee Eläintarhanlahden upeissa maisemissa.