Espoon kulttuurikeskus

Espoon kulttuurikeskus

Espoon kulttuurikeskus sijaitsee Tapiolan keskustassa Espoossa. Se on monipuolinen kulttuurielämän ja esittävän taiteen näyttämö, jossa tapahtuu melkein joka päivä jotain. Tunnetuimpia tapahtumia lienevät Tapiola Sinfonietan konsertit, Espoon Kaupunginteatterin vierailuesitykset tai Espoo Ciné, April Jazz, VocalEspoo, PianoEspoo, Kutitus ja paljon muuta!

Espoon kulttuurikeskuksen avarissa tiloissa voi järjestää myös yksityistilaisuuksia seminaareista yritysjuhliin. Erilaisia kokous- ja juhlatiloja löytyy 12 hengen kabineteista yli 1000 hengen tilaisuuksiin. Pääkaupunkiseudulla on usein puutetta suurista tiloista. Espoon kulttuurikeskuksen aina kolmeen kerrokseen ulottuvissa lämpiöissä on tilaa jopa 1200 hengelle. Niitä käytetään esim. messuihin, cocktailtilaisuuksiin tai juhlavastaanottoihin.

Sodexo hoitaa Espoon kulttuurikeskuksen ravintolapalveluita. Arkipäivisin vierailijoita palvelee Cafe Mezzo, jossa on kahvilatuotteiden lisäksi tarjolla aamupalaa ja lounasta. Cafe Mezzo valmistaa myös tilaisuuksiin toivomusten mukaiset edustavat kokoustarjoilut, lounaan tai buffet- tai coctailillallisen.

Espoon kulttuurikeskuksen konsertteihin ja teatteriesityksiin tarjoilut kannattaa tilata etukäteen verkosta. Tilaamalla väliaikatarjoilut ennakkoon voi väliajan viettää tarjoiluista nauttien.

Espoo, Espoon kulttuurikeskus

Cocktail-tilaisuus Espoon kulttuurikeskuksessa

Helsinki, Sonera Stadium

Ateriapaketti Sonera Stadiumin kokouksen yhteydessä

Helsinki, Vermon ravikeskus

Ravintolapalvelut Toto76-raveissa

Espoon kulttuurikeskus

Espoon kulttuurikeskus sijaitsee Tapiolan keskustassa Espoossa. Se on monipuolinen kulttuurielämän ja esittävän taiteen näyttämö, jossa tapahtuu melkein joka päivä jotain.

Business Park Mankkaa

Business Park Mankkaa on yksi Espoon maamerkeistä.

Hotelli Kuninkaantie

Hotelli Kuninkaantie Espoon keskuksessa on monipuolinen kokoustila, juhlapaikka sekä hotelli, jossa on hyvätasoinen a la carte -ravintola Mida.

Hotelli Kuninkaantie sijait