Sonera Stadium

Sonera Stadium

Sonera Stadium on parhaiten tunnettu Suomen jalkapalloareenana, mutta pallokenttien reunoilla voi järjestää myös kokouksia ja juhlia.

Keskeinen sijainti Töölössä lähellä Helsingin keskustaa takaa Sonera Stadiumin houkuttelevuuden kokous- ja juhlapaikkana. Soneralle on hyvät julkiset yhteydet mm. Helsingin keskustasta ja Pasilan rautatieasemalta. Raitiovaunut ja kaukoliikenteen bussit pysähtyvät viereisellä Mannerheimintiellä.

Kokouspaikkana Sonera Stadium on varmasti kiinnostava. Monista tiloista on suora näkymä jalkapallokentälle, jossa voi seurata kentällä harjoittelevia pallottelijoita. Kokouksen yhteyteen on tarjolla monenlaista virikettä saman katon alla: esim. henkilökohtainen kuntokartoitus, erilaisten lajien kokeilua tai jalkapalloturnaus työporukan kesken. Kokouksen jälkeen päivää voi jäädä jatkamaan jalkapallo-ottelun parissa, eikä aikaa kulu paikasta toiseen siirtymiseen. Sonera Stadiumilla on myös saunatilat kokous- ja juhlavieraiden käyttöön.

Sonera Stadium on oiva valinta juhlille. Tiloista saa juhlavat näyttävällä kattauksella ja tietenkin paikan omaleimaisuus Suomen jalkapallomekkana luo ainutlaatuisen tunnelman. Ravintola Bollis valmistaa juhlatarjoilut tilauksesta ja toiveiden mukaisesti.

Ripauksen luksusta elämään saa Sonera Stadiumin aitoissa. Aitiot on sisustettu tyylikkäästi ja niistä on mahtava näkymä kentälle. Jalkapallo-ottelu omassa aitiossa toiveiden mukaisia buffetherkkuja maistellen on hieno kokemus.

Sonera Stadium toimii sekä HJK:n että HIFK:n kotiottelukenttänä. Lue lisää Sonera Stadiumista.

Turku, Auriga Business Center, Fiskarholmen

Kokouspaketti Auriga Business Centerissä

Turku, Turun linnan ravintolapalvelut

Leivintuvan kokouspaketti Turun linnassa

Viikin kartano

Kustavilainen Viikin kartano on kaunis kokous- ja juhlapaikka Viikin yliopistoalueen kupeessa Helsingissä.

Viihtyisät, entisöidyt tilat huokuvat idyllistä kartanoromanti

Sonera Stadium

Sonera Stadium on parhaiten tunnettu Suomen jalkapalloareenana, mutta pallokenttien reunoilla voi järjestää myös kokouksia ja juhlia.

Keskeinen sijainti Töölössä lähellä

Atomitie 5

Atomitie 5:n kokoustilat sijaitsevat Helsingin Pitäjänmäessä kuusikerroksisen kiinteistön viidennessä kerroksessa.