Business Park Mankkaa

Business Park Mankkaa

Business Park Mankkaa on yksi Espoon maamerkeistä. Se on helppo kokouspaikka hyvien liikenneyhteyksien ansiosta.

Kahdeksankerroksisessa tornitalossa on kokoustiloja ja suosittu lounasravintola Täyttymys. Tilat ovat avarat, valoisat ja siistit. Business Park Mankkaa sijaitsee Kehä II:n ja Turunväylän risteyksessä, lähellä Hotelli Scandic Espoota. Omalla autolla on helppo saapua ja pihalla on runsaasti maksutonta pysäköintitilaa.

Tilat ovat esteettömät, minkä ansiosta Espoon kaupunki myönsi ravintola Täyttymykselle Vuoden esteetön teko -kilpailussa kunniamaininnan vuonna 2014.

Business Parkin ylimmässä kerroksessa sijaitsee hyvin varusteltu 60-paikkainen auditorio sekä saunaosasto, jonka terassilta avautuu hieno näköala ympäröivään espoolaiseen luonto- ja kaupunkimaisemaan. Saunaosaston kabinettia voi käyttää myös kokouspaikkana.

Anniskeluoikeuksin varustettu ravintola Täyttymystä voidaan varata iltaisin ja viikonloppuisin yritys- ja yksityistilaisuuksiin. Pöydissä on tilaa 150 osallistujalle ja buffet- ja cocktail-tilaisuuksissa jopa 200 hengelle. Pienemmissä iltatilaisuuksissa toimii hyvin ravintolan yhteydessä oleva 12-hengen kabinetti.

Espoo, Espoon kulttuurikeskus

Cocktail-tilaisuus Espoon kulttuurikeskuksessa

Espoo, Business Park Mankkaa

Kokopäivän kokouspaketti Business Park Mankkaalla

Helsinki, Ravintola Lapintiira

Kokopäivän kokouspaketti Ravintola Lapintiirassa

Espoon kulttuurikeskus

Espoon kulttuurikeskus sijaitsee Tapiolan keskustassa Espoossa. Se on monipuolinen kulttuurielämän ja esittävän taiteen näyttämö, jossa tapahtuu melkein joka päivä jotain.

Hotelli Kuninkaantie

Hotelli Kuninkaantie Espoon keskuksessa on monipuolinen kokoustila, juhlapaikka sekä hotelli, jossa on hyvätasoinen a la carte -ravintola Mida.

Hotelli Kuninkaantie sijait

Business Park Mankkaa

Business Park Mankkaa on yksi Espoon maamerkeistä.