Turun linna

Turun linna

Turun linna on Turun näyttävin kokous- ja juhlapaikka. Kuka tahansa voi pitää oman kokouksen tai juhlat linnassa.

Turun linna sijaitsee Aurajoen suulla Turun laivaterminaalien vieressä. Linnalle on hyvät yhteydet bussilla Turun keskustasta. Myös omalle autolle löytyy runsaasti pysäköintitilaa.

Turun linnalla on valtakunnallisesti ainutlaatuinen historia. Vuosisatojen ajan linnassa ovat juhlineet kuninkaat ja valtion päämiehet. Kuninkaat vierailevat linnassa edelleen, mutta tänään kuka tahansa voi asioida tai juhlia linnassa kuninkaiden tapaan.

Linnassa on nykyaikaisia kokoustiloja mutta kokouspäivään kannattaa ehdottomasti sisällyttää kierros tai ohjelmallinen illallinen linnassa. Ainutlaatuinen ympäristö takaa innostavan kokouksen.

Juhlien järjestämiseen Aurajoen maisema ja Linnanpuisto ovat ihanteelliset. Vaikuttava renesanssilinna luo aivan erityistä tunnelmaa ja onhan se vain mahtavaa voida juhlia kuin kuninkaalliset! Linnan erikokoisissa saleissa on valinnanvaraa. Ja häitä ajatellen linnassa on oma kirkko, jossa voi suorittaa vihkimisen. Näin juhlapaikalle siirtymiseen ei mene turhaa aikaa.

Turun linnan oma keittiömestari leipoo linnanleipää ja valmistaa aitoa, rehellistä erinomaiselta maistuvaa ruokaa. Onpa linnassa oma savustusuunikin.

Juhlien tai kokouksen järjesteäminen Turun linnassa on mieleenpainuvan tilaisuuden lisäksi hieno mahdollisuus tutustua Suomen historiaan ja linnan jännittäviin tarinoihin.

Turku, Turun linnan ravintolapalvelut

Puolenpäivän kokous Turun linnassa

Tampere, Dynamo Business Park

Dynamo Business Parkin kokouspaketti 2

Turku, Old Mill

Healthy morning -kokous Old Millissä

Turun linna

Turun linna on Turun näyttävin kokous- ja juhlapaikka.

Auriga Business Center

Auriga Business Center on Turun satama-alueella sijaitseva funkkishenkinen rakennus, jossa on korkeatasoisia kokous- ja juh

Old Mill

Old Millin kokous- ja juhlatiloissa Kupittaalla Turussa on vanhan posliinitehtaan tunnelmaa.

Old Millin historia ulottuu vuoteen 1918, jolloin nykyiselle paikalle on rak