Valotalo, ravintola Erätauko

Valotalo, ravintola Erätauko

Valoisa ja tilava Valotalo sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Länsi-Pasilassa vain noin kilometrin päässä Pasilan rautatieasemalta.

Valotalo tarjoaa monipuoliset tilat erilaisille tapaamisille, kokouksille, juhlille, seminaareille, lehdistötilaisuuksille ja koulutuspäiville. Talossa on 9 kokoustilaa ja saunakabinetti, johon mahtuu 30 henkilöä kerrallaan. Kokoustilat soveltuvat 10-140 henkilön tapaamisiin, mutta mahdollista on myös järjestää messutyyppisiä tilaisuuksia jopa 300 vieraalle. Kokoustiloissa on käytettävissä internet-yhteys ja nykyaikaiset kokousvälineet.

Lounasravintola Erätauko tarjoaa vieraille hyvää ja monipuolista ruokaa. Tilauksesta tarjoiluja on saatavilla neuvottelutiloihin, myös iltaisin ja viikonloppuisin. Ystävällinen henkilökunta on aina valmis palvelemaan.

Lisätietoja ja kuvaukset kokoustiloista nettisivuilla >>

 

Helsinki, Viikin kartano

Perhejuhlat Viikin kartanossa

Turku, Auriga Business Center, Fiskarholmen

Kokouspaketti Auriga Business Centerissä

Tampere, Dynamo Business Park

Dynamo Business Parkin kokouspaketti 3

Technopolis Ruoholahti, Re5t4ur4nt Hiili

Technopolis Ruoholahti on monipuolinen palveluntarjoaja, joka sijaitsee Salmisaaressa loistavien liikenneyhteyksien äärellä Länsiväylän varrella.

Atomitie 5

Atomitie 5:n kokoustilat sijaitsevat Helsingin Pitäjänmäessä kuusikerroksisen kiinteistön viidennessä kerroksessa.

Helsingin Kaupunginteatteri

Arkkitehti Timo Penttilän suunnittelema Helsingin Kaupunginteatteri on uusittu ja remontoitu perinteitä kunnioittaen. Teatteri sijaitsee Eläintarhanlahden upeissa maisemissa.