Valotalo, ravintola Erätauko

Valotalo, ravintola Erätauko

Valoisa ja tilava Valotalo sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Länsi-Pasilassa vain noin kilometrin päässä Pasilan rautatieasemalta.

Valotalo tarjoaa monipuoliset tilat erilaisille tapaamisille, kokouksille, juhlille, seminaareille, lehdistötilaisuuksille ja koulutuspäiville. Talossa on 9 kokoustilaa ja saunakabinetti, johon mahtuu 30 henkilöä kerrallaan. Kokoustilat soveltuvat 10-140 henkilön tapaamisiin, mutta mahdollista on myös järjestää messutyyppisiä tilaisuuksia jopa 300 vieraalle. Kokoustiloissa on käytettävissä internet-yhteys ja nykyaikaiset kokousvälineet.

Lounasravintola Erätauko tarjoaa vieraille hyvää ja monipuolista ruokaa. Tilauksesta tarjoiluja on saatavilla neuvottelutiloihin, myös iltaisin ja viikonloppuisin. Ystävällinen henkilökunta on aina valmis palvelemaan.

Lisätietoja ja kuvaukset kokoustiloista nettisivuilla >>

 

Vantaa, House of Travel and Transportation, HOTT

Yksityislounas HOTT-talossa

Vantaa, Hämeenkylän kartano

Kokopäivän kokouspaketti Hämeenkylän kartanossa

Helsinki, Viikin kartano

Muistotilaisuus Viikin kartanossa

Lindström Talo, Carl August

Lindström Talon suurin valtti on iso auditoriotila, joka on muunneltavissa mihin käyttöön tahansa.

HTC Helsinki

HTC Helsingin modernit tilat soveltuvat monenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen, sekä pieniin että suuriin yritys- ja yksityistilaisuuksiin.

Business Park Pikseli

Pikselin valttikortti ovat upeat näköalat Vallilan ylitse. Sekä lounasravintola että kokoustilat sijaitsevat seitsemännessä kerroksessa.