Vermon ravikeskus

Vermon ravikeskus

Suomen johtava ravikeskus Vermo on kohtauspaikka, jossa viihtyvät niin alan harrastajat kuin muut hevosista tai hevosurheilusta kiinnostuneet.

Vermo on elämyksellisten tapaamisten paikka. Melkein kaikista tiloista on erinomainen näkymä raviradalle, jossa raviohjaajat treenaavat hevosiaan päivittäin. Tilaisuuden järjestäjällä on mahdollisuus sopia oman tilaisuuden yhteyteen vaikka vierailu ravitalleilla.

Vermon raviradalle on myös helppo saapua: ilmaista pysäköintitilaa on riittämiin ja julkisilla pääsee Espoon Mäkkylän asemalle, josta on pieni kävelymatka Vermon raviradalle.

Vermon raviradalla on tiloja pienistä kokouksista 2500 hengen tilaisuuksiin

Vermon monipuoliset tilat sopivat erilaisiin liiketapaamiisin tai ystävien tai koko perheen rentoon illanviettoon. Vermon raviradalla järjestetään keskiviikkoisin ravit, joka on kaikille avoin tilaisuus. Muina aikoina raviradan tilat on varattavissa yksityistilaisuuksiin. Vermon aitiot ja kabinetit soveltuvat pienimuotoisille kokouksille, totohalli ja katsomotilat messuille tai muille suurtapahtumille. Totohallissa voidaan järjestää buffettilaisuus 600 hengelle tai coctailtapahtuma jopa 2500 hengelle. Istumakatsomossa tilaa riittää 1200 hengen seminaarille.

Vermon ravikeskuksessa on monipuoliset ravintolapalvelut

Vermon ravikeskuksen ravintoloissa on valinnanvaraa: tiloista löytyy kahvila, kotiruokapaikka, à la carte -ravintola, baareja, olutpubeja ja terassi. Vermossa voi napostella grilliruokaa tai nauttia pöytiintarjoilusta perinteisessä à la carte -ravintola Raviinissa. Kaikkia ravintolapalveluita yhdistää maukas ruoka ja hyvä palvelu. Ravintolat ovat avoinna ravien aikana.

Tervetuloa viettämään kokousta tai juhlia Vermon ravikeskukseen!

Turku, Old Mill

Kokouskahvipaketti Old Millissä

Helsinki, Vermon ravikeskus

Kokous Vermossa

Varkaus, Navitas Taitotalo

Kokopäivän kokouspaketti Navitas Taitotalo

Viikin kartano

Kustavilainen Viikin kartano on kaunis kokous- ja juhlapaikka Viikin yliopistoalueen kupeessa Helsingissä.

Viihtyisät, entisöidyt tilat huokuvat idyllistä kartanoromanti

Atomitie 5

Atomitie 5:n kokoustilat sijaitsevat Helsingin Pitäjänmäessä kuusikerroksisen kiinteistön viidennessä kerroksessa.

Sonera Stadium

Sonera Stadium on parhaiten tunnettu Suomen jalkapalloareenana, mutta pallokenttien reunoilla voi järjestää myös kokouksia ja juhlia.

Keskeinen sijainti Töölössä lähellä