Vermon ravikeskus

Vermon ravikeskus

Suomen johtava ravikeskus Vermo on kohtauspaikka, jossa viihtyvät niin alan harrastajat kuin muut hevosista tai hevosurheilusta kiinnostuneet.

Vermo on elämyksellisten tapaamisten paikka. Melkein kaikista tiloista on erinomainen näkymä raviradalle, jossa raviohjaajat treenaavat hevosiaan päivittäin. Tilaisuuden järjestäjällä on mahdollisuus sopia oman tilaisuuden yhteyteen vaikka vierailu ravitalleilla.

Vermon raviradalle on myös helppo saapua: ilmaista pysäköintitilaa on riittämiin ja julkisilla pääsee Espoon Mäkkylän asemalle, josta on pieni kävelymatka Vermon raviradalle.

Vermon raviradalla on tiloja pienistä kokouksista 2500 hengen tilaisuuksiin

Vermon monipuoliset tilat sopivat erilaisiin liiketapaamiisin tai ystävien tai koko perheen rentoon illanviettoon. Vermon raviradalla järjestetään keskiviikkoisin ravit, joka on kaikille avoin tilaisuus. Muina aikoina raviradan tilat on varattavissa yksityistilaisuuksiin. Vermon aitiot ja kabinetit soveltuvat pienimuotoisille kokouksille, totohalli ja katsomotilat messuille tai muille suurtapahtumille. Totohallissa voidaan järjestää buffettilaisuus 600 hengelle tai coctailtapahtuma jopa 2500 hengelle. Istumakatsomossa tilaa riittää 1200 hengen seminaarille.

Vermon ravikeskuksessa on monipuoliset ravintolapalvelut

Vermon ravikeskuksen ravintoloissa on valinnanvaraa: tiloista löytyy kahvila, kotiruokapaikka, à la carte -ravintola, baareja, olutpubeja ja terassi. Vermossa voi napostella grilliruokaa tai nauttia pöytiintarjoilusta perinteisessä à la carte -ravintola Raviinissa. Kaikkia ravintolapalveluita yhdistää maukas ruoka ja hyvä palvelu. Ravintolat ovat avoinna ravien aikana.

Tervetuloa viettämään kokousta tai juhlia Vermon ravikeskukseen!

Helsinki, Viikin kartano

Kokopäivän kokouspaketti Viikin kartanossa ilman lounasta

Espoo, Business Park Mankkaa

Puolenpäivän kokouspaketti Business Park Mankkaalla

Helsinki, Vermon ravikeskus

Ravipaketit ryhmille

Ravintola Lapintiira

Ravintola Lapintiiran tilat Helsingin Kampissa on remontoitu täysin vuonna 2013.

Vermon ravikeskus

Suomen johtava ravikeskus Vermo on kohtauspaikka, jossa viihtyvät niin alan harrastajat kuin muut hevosista tai hevosurheilusta kiinnostuneet.

Atomitie 5

Atomitie 5:n kokoustilat sijaitsevat Helsingin Pitäjänmäessä kuusikerroksisen kiinteistön viidennessä kerroksessa.