Sodexo

Kokonaispalveluratkaisut, ravintolapalvelut, siivouspalvelut, kiinteistöpalvelut, aula-, kokous- ja tapahtumapalvelut
Espoon kulttuurikeskus, Cafe Mezzo

Tilaisuudet Espoon kulttuurikeskus

Kulttuurikeskuksen tiloissa Tapiolassa voit järjestää erilaisia tilaisuuksia seminaareista yritysjuhliin. Voit myös tuoda henkilökuntasi kuuntelemaan Tapiola Sinfoniettaa ja tilata meiltä väliaikatarjoilut.

Kauttamme saat kokouspäivääsi kokouskahvit, tyylikkään lounaan tai juhlallisen buffet-tarjoilun. Suunnittelemme myös seminaarisi tai iltatilaisuutesi yhteyteen seisovan buffet-tarjoilun jopa 1000 hengelle, aina asiakkaan toiveiden mukaan, ammattitaidolla.
 
Tilaathan kokoustarjoilut mielellään kokousta edeltävänä päivänä klo 14 mennessä. Suurten tilaisuuksien tilaukset otamme mielellään viikkoa ennen tapahtumaa.
 
Kokouskabinetti
Espoon Kulttuurikeskuksen kokouskabinettia voi vuokrata 12 henkilön tapaamisiin. Avara ja tyylikäs kabinetti on varustettu nykyaikaisilla kokousvälineillä. Tilavarauksista vastaa Espoon Kulttuurikeskus, p. (09) 8165 7212. Kokoustarjoiluista vastaa Café Mezzo
 
Louhisali
Louhisali on 178/233/296-paikkainen teatterisali. Se sopii muunneltavuutensa ansiosta hyvin monenlaisten kulttuuri- ja yritystilaisuuksienkin paikaksi.
 
Lämpiöt
Kolmeen kerrokseen ulottuvissa lämpiöissä on tilaa jopa 1200 hengelle. Lämpiöissä järjestetään mm. cocktail-tilaisuuksia, juhlavastaanottoja ja messuja.
 
Kysy lisää tarjoilusta ja tilavuokrista!