Sodexo

Kokonaispalveluratkaisut, ravintolapalvelut, siivouspalvelut, kiinteistöpalvelut, aula-, kokous- ja tapahtumapalvelut

Old Mill

Kiinteistöstä löytyy moneen tarkoitukseen sopivia kokoustiloja, kabinetteja sekä 214-paikkainen auditorio. Sodexon 150 -paikkainen ravintola järjestää tilauksesta tarjoilut kaikkiin tiloihin. Iltaisin ja viikonloppuisin ravintola sekä muut tilat on varattavissa yritys- ja yksityistilaisuuksia varten, myös ulkopuolisille.

Moni-ilmeiset ja muuntuvat tilat tarjoavat paljon mahdollisuuksia. Meillä voit järjestää kokouksia, näyttelyitä, cocktail-tilaisuuksia ja muita yritysjuhlia jopa 200 hengelle. Kesällä voi juhlia terassilla, tunnelmallisessa tehdasmiljöössä.

Meillä on vankka kokemus hyvin monien erilaisten tilaisuuksien järjestämisestä. Maistuvat tarjoilut ja tyylikäs esillepano ovat ammattitaitoamme. Räätälöimme juuri näköisesi tilaisuuden, missä vieraasi viihtyvät.

Old Milliin on helppo tulla, sillä se sijaitsee parin kilometrin päässä keskustasta, vain 10 minuuttia Kupittaan asemalta sekä 20 minuuttia lentokentältä.

KOKOUSVARUSTUS: Kiinteä internet-yhteys, dataprojektori, fläppitaulu, piirtoheitin. Auditoriossa lisäksi pöytätietokone, DVD-, CD- ja VHS-laitteet

 

  Ravintola Cocktailtilaisuuteen sopiva tila Classroom Diplomat U Ryhmät Auditorio Sauna Pysäköinti Esteetön kulku liikuntarajoitteisille
Auditorio 214
Aula 150
Kabinetit 3-5 6
Kabinetti 1 10
Kabinetti 2 12
Kabinetti 6 12
Kabinetti 7 25 18 20 25
Kabinetti 8 8
Luokkahuone 25 18 20 25
Ravintola 140 200
Ravintola Ravintola Cocktail Cocktail Luokkahuone Luokkahuone
Diplomaattipöytä Diplomaattipöytä U-muoto U-muoto Ryhmät Ryhmät
Auditorio Auditorio Sauna Sauna Pysäköinti Pysäköinti
Esteetön kulku liikuntarajoitteisille Esteetön kulku liikuntarajoitteisille