Olympiastadion

Vuonna 1938 käyttöön vihitty Olympiastadion on monien mahdollisuuksien areena. Meillä on kahvila, kokous- ja koulutustiloja sekä muunneltavia paikkoja mittavillekin juhlille. Vain mielikuvitus on rajana, kun järjestät tilaisuuden historiallisessa ympäristössä. Järjestä henkilökunnallesi virkistävä liikuntapäivä ja lopuksi istuva illallinen stadionin sisäjuoksuradalla. Kesällä voi varata tilaisuutta varten vaikka koko stadionin.

Suunnittelemme ja rakennamme näyttävän yritysjuhlan suurellekin joukolle, cocktailtilaisuuksista istuviin illallisiin. Juhlat Olympiastadion kulttuurisessa ilmapiirissä ovat kansainvälisillekin vieraille elämys. Myös Suomen Urheilumuseo vuokraa kokous- ja näyttelytiloja yksityistilaisuuksiin museon aukioloajan ulkopuolella. Näyttelytiloihin mahtuu cocktailtilaisuuteen 360 henkeä.

Stadikan tunnelmaa pienestä pitäen

Olympiastadion toimii erinomaisesti myös lasten syntymäpäivien juhlapaikkana. Ainutlaatuinen ympäristö, mukavaa puuhaa, herkulliset tarjoilut ja juhlien päätteeksi tornivierailu.
Lisätietoja lastenjuhlista saat Olympiastadionin sivulta ja Sodexo Service Centerista.

Olympiastadionille on helppo tulla, sillä se sijaitsee lähellä Helsingin keskustaa Töölössä, suorien liikenneyhteyksien varrella. Keskustasta Lasipalatsin edestä esim. raitiovaunut 3T, 4, 7A, 10 pysäkki: Ooppera. Pasilan asemalta esim. raitiovaunu 7B, bussit 69, 58, 506 pysäkki: Auroran sairaala.