Sodexo

Kokonaispalveluratkaisut, ravintolapalvelut, siivouspalvelut, kiinteistöpalvelut, aula-, kokous- ja tapahtumapalvelut

Porkkalankatu 20

Sodexo tuo helmikuun pakkasten keskelle Aasian lämpöä ja vieraanvaraisuutta. Aasia-teeman aikana herkutellaan autenttisilla aasialaisilla mauilla, joille on ominaista puhtaus, raikkaus ja vahvat maut.

Aasia-ruokateema on saanut innoituksesta Koreasta, Vietnamista ja Japanista, joissa kussakin käytetään eri mausteita ja ruoanlaiton tekniikoita. Perinteistä aasialaista ruokakulttuuria edustava vietnamilainen ruoka tulee kolmelta eri alueelta, joista yhdessä on myös vahvasti kiinalaisia vaikutteita. Vietnamilaisella aterialla tarjotaan usein nuudeleita. Korianteri ja chili ovat tärkeitä mausteita.

Tervetuloa!

Sodexo hoitaa Ruoholahden Poijut - yrityspuiston kiinteistöjen ravintola- ja toimitilapalveluja.

Ravintolamme sijaitsee katutasossa ja aulakahvio palvelee aamukahdeksasta kolmeen iltapäivällä, joten meille voit pistäytyä vaikka aamukahville.

Tervetuloa!

Lounas viikolle 5

Ei lounaslistaa tälle päivälle. Saat tarkemmat tiedot ravintolastasi.

Muutokset ruokalistoilla ja tuoteselosteissa mahdollisia. Henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.

Porkkalankatu 20 - Sodexon palvelut

Aulapalvelut

Ammattitaitoinen, tehokas ja ystävällinen aulapalvelumme toimii yrityksesi käyntikorttina. Vastaanotamme vieraasi, toimimme apuna askarruttavissa asioissa ja avustamme kiinteistön asioissa.

Moment´to

Moment’to on moderni ravintolakonsepti, joka edustaa joustavuutta ja ruokailun iloa. Ravintolassa on tarjolla monipuolinen valikoima, jonka perusajatus on, että koko päivän on tarjolla jokaiselle jotakin.

Siivouspalvelut

Laadukkaalla siivoustyöllä huolehdimme, että tilat ovat puhtaita, siistejä ja turvallisia. Suunnittelemme siivouspalvelut aina joustavaksi ja toiveiden mukaiseksi kokonaisuudeksi.

Lähetä meille palautetta