Sodexo

Kokonaispalveluratkaisut, ravintolapalvelut, siivouspalvelut, kiinteistöpalvelut, aula-, kokous- ja tapahtumapalvelut

Ravitsemus, terveys ja hyvinvointi

Sodexon tavoitteena on tehdä jokaisesta päivästä parempi. Tämä merkitsee kokonaisvaltaista huolenpitoa asiakkaan hyvinvoinnista. Ravintolamme tarjoavat terveellistä, ravitsemussuositukset täyttävää ruokaa ja lounaskonseptiemme mukaiset viihtyisät ravintolatilat tekevät lounashetkistä rentouttavia ja miellyttäviä levähdystaukoja. Näin henkilöstöruokailusta muodostuu kokonaisvaltainen kokemus.

Asiakkaidemme hyvinvointi lisääntyy myös toimitila- ja kiinteistöpalveluidemme ansiosta. Siisti ja puhdas työympäristö, toimivat aula-, puhelinvaihde ja postituspalvelut sekä toimiva kiinteistö tekevät tehokkaan työnteon mahdolliseksi.

Maistuvaa ja terveellistä ruokaa

Sodexon ruokailupalveluiden kehityksessä yhdistyvät ammattitaito ja halu tarjota asiakkaillemme joka päivä hyvän makuista ja terveellistä ruokaa. Hyödynnämme ruokalistasuunnittelussa uusimpia suomalaisia ravitsemussuosituksia ja -ohjeita. Näin varmistamme, että tarjoamamme ruoka vastaa asiakkaidemme ravinnontarpeeseen. Huomioimme ravintoloissamme myös erityisruokavalioita noudattavat asiakasryhmät sekä ruoka-aineallergikot heidän tarpeidensa mukaisesti.

Teemme jatkuvaa kehitystyötä, jotta asiakkaamme saavat entistä terveellisempää ja maistuvampaa ruokaa vuoden jokaisena päivänä. Tänäkin vuonna tarjoamme asiakkaille mm. uudistetut, sesonkien mukaan vaihtuvat salaattipöydät. Kasvisten satokausien huomioiminen tuo vuodenaikojen vaihtelun paremmin näkyviin ravintoloihimme, takaa valikoiman vaihtelevuuden ja pienentää raaka-aineiden hankinnasta aiheutuvia ympäristövaikutuksia.

Tavoitteemme

  • Tarjoamme terveyttä ja hyvinvointia edistäviä ruokailupalveluita asiakkaillemme, kuluttajille ja työntekijöillemme.
  • Tarjoamme monipuolisia ja ravitsemuksellisesti tasapainoisia ateriavaihtoehtoja jokaiselle päivälle.
  • Ruokalistasuunnittelussa hyödynnämme uusimpia kansallisia ravitsemussuosituksia ja -ohjeita
  • Tarjoamme vähäsuolaisia ja -rasvaisia vaihtoehtoja. Edistämme asiakkaidemme terveyttä tarjoamalla vähärasvaisia ja -suolaisia vaihtoehtoja ja kiinnittämällä erityistä huomiota rasvan laatuun sekä lisätyn sokerin määrään.