Sodexo työnantajana

Sodexo on yksi maailman suurimmista työnantajista. Noin 420 000 sodexolaista työskentelee ympäri maailmaa 80 eri maassa tehdäkseen kaikkiaan 75 miljoonan asiakkaamme päivästä paremman. Suomessa meitä sodexolaisia on keskimäärin 2000. Työskentelemme yhdessä perusarvojemme - palvelualttius, tiimihenki ja jatkuva kehittyminen - mukaisesti asiakkaamme parhaaksi.

Sodexolaiset monissa eri ammateissa

Ammattitaitoiset ja työssään viihtyvät ihmiset ovat menestyksemme lähtökohta. Yrityksenä haluamme olla osaavien ja sitoutuneiden ihmisten työpaikka, joka tarjoaa mahdollisuuden oppia ja kehittyä, tehdä omaa työtä alan ammattilaisena ja samalla elää täyttä elämää.

Sodexo Oy:n ruokapalveluiden suurimpia ammattiryhmiä ovat kokit, tarjoilijat, ravitsemistyöntekijät, keittiömestarit ja ravintolapäälliköt. Toimitilapalveluiden merkittävimpiä ammattiryhmiä ovat toimitilahuoltajat, siivoustyönohjaajat sekä aulapalveluhenkilöt. Henkilöstöstämme kokoaikaisia on 92 prosenttia ja osa-aikaisia 8 prosenttia. Keskimääräinen työsuhteen pituus yrityksessämme on 7 vuotta. Henkilöstömme keski-ikä on 42 vuotta.

Sodexolaiset tyytyväisiä kehittymismahdollisuuksiinsa

Sodexolla pääset näyttämään kykysi alan ammattilaisena. Meillä voit hakeutua tehtäviin, joissa teet työtä itsellesi mielekkäin työajoin ja elät täyttä elämää myös vapaa-ajalla.

Mittaamme työtyytyväisyyttä maailmanlaajuisella henkilöstötutkimuksella kahden vuoden välein. Viimeisin tutkimus tehtiin keväällä 2012. Suomen sodexolaiset ovat entistä tyytyväisempiä henkilöstön monimuotoisuuden arvostamiseen, kehittymis- ja koulutusmahdollisuuksiin sekä fyysiseen työympäristöönsä.

>> Lue lisää tarjoamistamme eduista ja kehittymismahdollisuuksista