Lounas 17.02.-23.02.

Maanantai
Broilerin rintaa ja wokattuja kasviksiaG, M
Kikhernepihvit G, M
Kevätsipuli-perunakeittoG, VL
Mangojugurtti (Myös maidoton vaihtoehto)G, VL
Tiistai
Lihapyörykät ja perunasose ( Myös gluteeniton ja maidoton vaihtoehto)VL
KasvispyörykätG, VL
BataattisosekeittoG, VL
HedelmäG, M
Keskiviikko
Kaalikääryleet ja keitetyt perunatG, M
Ratatouille, keitetty eblyM
MustajuurisosekeittoG, VL
MansikkakiisseliG, M
Torstai
Kirjolohimurekepihvit, keitetyt perunat (Myös maidoton vaihtoehto)G, VL
Intialainen linssi-kasvishöystöG, M
ParsakaalisosekeittoG, VL
Vatkattu puolukkapuuro (Myös gluteeniton vaihtoehto)M
Perjantai
Porsaan kassler, linnaperunatG, M
Kukkakaali-curryG, M
Kasvis-perunakeittoG, M
Mansikka-jugurttimousse ( Myös maidoton vaihtoehto)G, VL

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.