Lounas 28.04.-04.05.

Maanantai
Kermainen lohikeittoG, VL
Pasta BologneseM
Parsakaali-parmesanrisottoG, L
Broileri Aura-juustokastikkeellaG, VL
TomaattikeittoG, M
Proteiinit: Kalkkuna (M,G) TAI Kotijuusto (VL,G)
HedelmäjogurttiG, L
Tiistai
Uuniseitä tillikastikkeellaVL
Broileria ja banaania currykastikkeellaG, VL
Kasvistacot ja salsaaG, M
Lämmin lohisalaattiG, L
ParsakeittoVL
Proteiinit: Brie-juusto (L,G) TAI Paahtopaisti (M,G)
Raparperi-mansikkakiisseliG, M
Keskiviikko
Lihamakaronilaatikkoa
Kalkkunaa sweet and sourG, M
KasvispizzaVL
Seafood GumboM
Paahdettu paprikakeittoG, VL
Proteiinit: kalkkuna M,G tai kylmäsavulohi M,G
Pikku munkki ja kahviL
Torstai
Vappu!
Perjantai
Vappu!

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.