Lounas 09.06.-15.06.

Maanantai
NakkistroganoffG
TonnikalapastavuokaL
Kasvis-tofucurryG, L, M
JuuressosekeittoG, L
MozzarellasalaattiG, VL
MarjasalaattiG, L, M
Tiistai
Lammaspyörykät, minttukastikeL
Katkarapu-broileririsottoG, L, M
Artisokka-kasviscouscousL, M
TomaattikeittoG, L, M
KylmäsavulohisalaattiG, L, M
Turkkilaista jogurttia, hunajaa ja mysliäG, VL
Keskiviikko
Kirjolohimurekepihvit, valkoviini-voikastikeG, L
LihapataG, L
Pinaattiletut, puolukkaL
KasvisminestroneL, M
VuohenjuustosalaattiG, VL
Mansikka-raparperikiisseliG, L, M
Torstai
JauhelihatortillaL
Makkara BorssikeittoG, L, M
KasvistortillaL
Vihreä parsakeittoG, L
BroilerceasarG, L
Ohukaiset, hillo ja vaahtoL
Perjantai
AnanasleikeL
YrttikalaaG, L
KasvismixG, L, M
Inkivääri-porkkanakeittoG, L
KotijuustosalaattiG, VL
TiikerijäätelöäG
BBQ BroileriaG, L, M

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.