Lounas 11.09.-17.09.

Maanantai
PippurihärkääM
Juustoista riistapataa G, L
Tomaattista peruna-papu-mozzarellavuokaa G, L
Kukkakaali-parsakaalikeittoG, L
Kalkkuna teriyaki wok M
Quorn teriyaki wokM
Broileria kreikkalaisittain VL
Halloumia kreikkalaisittainVL
Mausteista porsaankylkeä, paahdettua peruunaa, pikkelöityjä kasviksia ja sinappicrèmeaG, VL
Grillattua lohta, papu-quinoasalaattia ja suolaheinäkastiketta G, L
Tiistai
Broileria tummassa punasipulikikhernekastikkeessa G, M
KalapuikkojaL
Marokkolainen kikhernepihvi (VE)G, M
Linssi-nuudelikeittoM
Kalkkuna teriyaki wok M
Quorn teriyaki wokM
Broileria kreikkalaisittain VL
Halloumia kreikkalaisittainVL
Mausteista porsaankylkeä, paahdettua peruunaa, pikkelöityjä kasviksia ja sinappicrèmeaG, VL
Grilattua lohta, papu-quinoasalaattia ja suolaheinäkastikettaG, L
Keskiviikko
Chili con carneG, M
Uunimakkaraa G
Parsakaali-mifumunakasta G
Bataatti-palsternakkasosekeittoa paahdetulla härkäpapurouheella (VE)G, M
Kalkkuna teriyaki wok M
Quorn teriyaki wokM
Broileria kreikkalaisittain VL
Halloumia kreikkalaisittainVL
Grillattua lohta, papu-quinoasalaattia ja suolaheinäkastiketta G, L
BBq hampurilainen ja lohkoperunoitaL
Torstai
BroilernugetitM
Thaimaalaista porsaanliha-wokkiaG, M
Kasvistäytteinen pitaleipäL
HerkkusienikeittoG, L
Kalkkuna teriyaki wok M
Quorn teriyaki wokM
Broileria kreikkalaisittain VL
Halloumia kreikkalaisittainVL
Parmankinkku-kirsikkatomaatti pizzaL
Grillattua lohta, papu-quinoasalaattia ja suolaheinäkastiketta G, L
Perjantai
JauhelihapihviM
Kreolilaista härkää G, M
Kaali-kikhernegratiinia
FenkolisosekeittoG, L
Kalkkuna teriyaki wok M
Quorn teriyaki wokM
Broileria kreikkalaisittain VL
Halloumia kreikkalaisittainVL
Mausteista porsaankylkeä, paahdettua peruunaa, pikkelöityjä kasviksia ja sinappicrèmeaG, VL
Grillattua lohta, papu-quinoasalaattia ja suolaheinäkastiketta G, L

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.