Lounas 14.04.-20.04.

Maanantai
Nakkiborssikeitto
Kananpoikaa tomaattikastikkeessa
Paella meren herkuista
Kasvislettuja ja juustokastiketta
Lounasbuffet / Lunch Buffet
Tiistai
Inkivääri-porkkanakeitto
Jauheliha-makaronilaatikko
Kampelaa valkoviini-tillikastikkeella
Espanjalainen munakas
Lounasbuffet / Lunch Buffet
Keskiviikko
Kermainen katkarapukeitto
Paistettua maksaa ja juureksia kermakastikkeella
Haukimureke
Sienirisotto
Lounasbuffet / Lunch Buffet
Torstai
Parsakeitto
Lammasta rosmariinikastikkeella
Sitruunalohta
Vuohenjuustoröstit
Lounasbuffet / Lunch Buffet
Perjantai
Hyvää Pääsiäistä!

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.