Lounas 17.04.-23.04.

Maanantai
Suljettu
Tiistai
Lohimurekepihvit ja piparjuurikermaviiliL
Kasvispihvit ja kermaviilikastikeM
Tomaatti-vuohenjuustokeittoG, L
Broiler caesar salaattiL
Keskiviikko
Tandoori porsastaG, M
Linssi-kasvishöystöG, M
MustajuurisosekeittoG, L
PaahtopaistisalaattiG, M
Broilerpuikulat ja currymajoneesiL
Torstai
Broilerin koipireisi ja lime-chilijogurttiG, L
Soija-kasvislasagnetteL
Hernekeitto ja pannukakkuM
Mozzarella-tomaatti salaattiG, VL
Perjantai
Rapea kalafile ja soija-seesamikastikeM
Pinaatti-tofu kastikeL
BataattisosekeittoG, L
KatkarapusalaattiG, M

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.