Lounas 15.05.-21.05.

Maanantai
Yrtti-valkosipuli täytteinen broilerpihvi ja omena-timjamikastikeL
Kung po tofupaistosG, M
TonnikalasalaattiG, M
Tiistai
Kalapyörykät ja tilli-kermaviilikastikeG, L
Chili sin carneG, M
Broiler caesar salaattiL
Keskiviikko
Possua sweet and sourG, M
Kasvispihvit ja linssi-kermaviilikastikeL
PaahtopaistisalaattiG, M
Torstai
Kalapuikot ja ruohosipuli-kermaviilikastikeL
Espanjalainen munakas ja papusalsaG, L
Hernekeitto ja pannukakku
Tomaatti-mozzarellasalaattiG, VL
Perjantai
Kalkkuna Cordon Bleu
Kasvis tagineG, M
KatkarapusalaattiG, M

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.