Lounas 17.04.-23.04.

Maanantai
SULJETTU
Tiistai
Broiler tagine ja basmatiriisiG, M
Kasvispihvit ja piparjuuri-kermaviiliG, L
Tomaatti-vuohenjuustokeittoG, L
Broiler-caesarsalaattiM
Lohimurekepihvit ja piparjuurikermaviiliL
Keskiviikko
TandooripossuaG, M
Intialaista linssi-kasvishöystöäG, M
MustajuurisosekeittoG, L
PaahtopaistisalaattiG, M
Vadelmarahka
Torstai
Broilerin koipireisi ja lime-chilijogurttiG, L
Hernekeittoa ja pannukakku hillolla ja kermavaahdolla
Kasvishernekeittoa, pannukakkua hillolla ja kermavaahdolla
Soija-kasvislasagnetteL
Mozzarella-tomaattisalaattiG, VL
Perjantai
Jauheliha bolognaiseL
Pinaatti-tofukastike L
BataattisosekeittoG, L
Marinoitu katkarapusalaattiG, M
Mustikkahyve

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.