Lounas 17.04.-23.04.

Tiistai
Lohimurekepihvit ja piparjuurikermaviiliäL
Broileri tagineG, M
Kasvispihvit ja kermaviilikastikeM
Tomaatti-vuohenjuustokeittoG, L
Broileri caesarL
Keskiviikko
Broileripuikula currymajoneesiL
Tandoori porsastaG, M
Linssi-kasvishöystöäG, M
MustajuurisosekeittoG, L
PaahtopaistisalaattiG, M
Torstai
Broilerinkoipi-reisi, lime-chilijugurttiG, L
Soija-kasvislasagnetteL
Hernekeittoa, pannukakkua, hillo ja kermavaahtoM
Mozzarella-tomaattisalaattiVL
Perjantai
Rapea kalafilee ja soija-seesamikastikM
Jauheliha bolognaiseL
Pinaatti-tofu pastaL
BataattisosekeittoG, L
KatkarapusalaattiG, M

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.