Lounas 07.04.-13.04.

Maanantai
Härkää szechuanG, M
Pesto-pähkinäcouscousL
Juustoinen kanakeittoVL
MozzarellasalaattiaG, VL
Tiistai
TeekkarinleikeL
Kasvis-kvinoapihvitL
KalaseljankaaL
Tonnikala-rucolasalaattiaG, M
Keskiviikko
Carbonarakastike, spagetti, juustoraasteVL
Tofu-kasvishöystöäG, M
BataattisosekeittoaVL
Broileri caesarsalaattiaVL
A la carte: Kievin kanaa, tsatsikikastikeVL
Torstai
Pollo alle pestoG, VL
KasvischiliäG, L
Hernekeitto, pannukakku, hillo, kermavaahtoVL
VuohenjuustosalaattiaG, VL
Perjantai
Kalkkunaleike cordon bleu, pippurikastikeVL
Tortelloneja juures-tomaattikastikkeessaVL
Pinaattikeittoa, kananmunaVL
SavulohisalaattiaG, M
A la carte: Riistakäristystä, puolukkahilloaG, VL

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.