Lounas 17.04.-23.04.

Maanantai
Ravintola on suljettu, Hyvää Pääsiäistä!VL
Mausteista makkaraa Ketjap Manis-kastikkeessaM
Tofu-ratatouilleaG, M
Pinaattikeittoa ja kananmunaaL
TonnikalasalaattiG, M
Subway: Kana Fajita
Tiistai
BroileritagineaG, M
Kasvispihvejä, kermaviilikastikettaG, L
Lohimurekepihvejä, piparjuurikermaviiliäL
Tomaatti-vuohenjuustokeittoaG, L
Broileri-caesarsalaattiaL
Subway: Tonnikala
Keskiviikko
TandooriporsastaG, M
Linssi-kasvishöystöäG, M
Broileripuikuloita ja curry-majoneesiaL
MustajuurisosekeittoaG, L
PaahtopaistisalaattiG, M
Subway: Kananrinta
Torstai
Broilerin koipireisi, lime-chilijogurttikastikeG, L
Soija-kasvislasagnetteaL
Hernekeittoa, pannukakku, kermavaahto ja hillo
Kasvishernekeittoa, pannukakku, hillo ja kermavaahto
Mozzarella-tomaattisalaattiaG, VL
Subway: Italian B.M.T.
Perjantai
Jauhelihabolognese ja täysjyväpastaaL
Pinaatti-tofukastike ja täysjyväpastaaL
Rapea kalafilee ja soija-seesamikastikeM
BataattisosekeittoaG, M
Marinoitua katkarapusalaattiaG, M
Subway: Vegepihvi

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.