Lounas 15.05.-21.05.

Maanantai
Yrtti-valkosipulitäytteinen broileripihvi, omena-timjamikastikeL
JauhelihakastikettaG, M
Kung po- tofupaistosG, M
TonnikalasalaattiaG, L
Subway: Kana fajita
Tiistai
Kalapyörykät, tilli-kermaviilikastikeG, L
Pasta ArrabiataM
Chili sin carneG, M
Broileri-caesarsalaattiaG, L
Subway: Tonnikala
Keskiviikko
Possua sweet and sourG, M
Jauhemaksapihvit ja ruskeakastikeM
Kasvispihvejä ja linssi-kermaviilikastikettaL
PaahtopaistisalaattiaG, L
Subway: Kananrinta
Torstai
Kalapuikkoja ja ruohosipuli-kermaviilikastikettaL
Espanjalainen munakas ja papusalsaaG, L
Hernekeittoa, pannukakkua, kermavaahtoa ja hilloa
Kasvishernekeittoa, pannukakkua, hilloa ja kermavaahtoa
Mozzarella-tomaattisalaattiaG, VL
Subway: Italian B.M.T
Perjantai
Kalkkunaa Cordon Bleu ja lime-jogurttikastiketta
Liha-makaronilaatikkoaL
KasvistagineaG, M
Marinoitua katkarapusalaattiaG, L
Subway: Vegepihvi

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.