Lounas 03.03.-09.03.

Maanantai
Paneroitu kampela file, tartar kastike
Pienet lihapullat, tomaattikastike, parmesan juustoM
Kasvispyörykkä, metsäsienikastike, täysjyväohraL
Napas valikoima
ParsakaalikeittoG, L
Kookos-ananasmousseG
Tiistai
Ylikypsä porsaanpotka, sinappikastikeG, L
Provencen broileripata, villiriisiG, M
Porkkanapihvi, hunaja-jogurttikastikeVL
Napas valikoima
HernekeittoG, M
Pannukakku, mansikkahillo ja kermavaahto
Keskiviikko
Pyttipannu, kananmunaG, M
Lohi blackened, aiolikastike, lohkoperunaG, M
MunakoisolasagneL
Napas valikoimaG
PinaattikeittoG, L
Mansikkarahka
Torstai
Mausteinen jauheliha-bataatti gratiiniG, VL
Broilerin rintafilee, tomaatti-oliivikastikeG, M
Fetatortilla, salsa, ranskankermaVL
Napas valikoima
Metsäsieni keittoG, L
Marja-banaani smoothieG
Perjantai
Talon sipulipihviL
Punaista thaicurrya broileristaL
Pinaattiohukainen, puolukkasurvosVL
Napas valikoima
MustajuurisosekeittoG, L
SitruunavaahtoG, VL

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.