Lounas 18.08.-24.08.

Maanantai
Paistettua maksaa, punaviinikastikeG, M
Broilerin koipi, soija-seesam kastikeG, M
Kikhernepihvi, balsamisiirappiG, L
ParsakaalisosekeittoG, L
HedelmäsalaattiG, M
Tiistai
Haudutettu lohi, hollandaise kastikeG, VL
Talon lihapyörykät, ruskea kermakastikeL
Porkkanapihvi, ratatouilleVL
Pinaattikeitto L
MustaherukkarahkaG, VL
Keskiviikko
Kaalikääryle, sinappikastikeG, L
Kalkkunaa, appelsiineja ja yrttejäG, M
Pinaatti-ricottapastaVL
MetsäsienikeittoG, L
Karpalo mousse ja kinuskikastikeVL
Torstai
Caesar-salaatti broilerillaL
Mausteista bratwurstia, hapankaali ja curryketsuppiG, L
Marinoitu tofu, soija-seesamkastikeG, M
Purjo-perunasosekeittoG, L
Ohukaiset, hillo ja kermaVL
Perjantai
Jauhelihamureke, pekoni-kermakastikeL
Äyriäis-sitruunarisotto, pecorino raasteG
Pad Thai wokM
KasvisbouillabaisseG, M
Marjapiirakka ja vaniljakastikeL

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.