Lounas 05.05.-11.05.

Maanantai
Naudan lihapataG, VL
Kermainen kalakeittoG, VL
Soija-kasviswokkiG, M
KasvisminestronekeittoM
Päivän salaatti
Tiistai
Kirjolohi-perunaviipalevuokaG, VL
Pienet lihapullat,spagettiM
Tomaattinen kasvispapupastaVL
ParsakeittoVL
Päivän salaatti
Keskiviikko
MakkarakastikeM
KermasilakatG, M
Kasvispyörykät,kermaviilikastikeG, L
Kesäkurpitsa-vuohenjuustokeittoG, VL
Päivän salaatti
Torstai
Broilerwokki,riisiG, M
HernekeittoG, M
Savustettu lohi,ruohosipuli-kermaperunaG, L
Ravioli
Kasvisborssikeitto ja smetanaG, L
Päivän salaatti
Perjantai
Jauhelihamureke,herkkusienikastikeG, VL
Uuniperuna,tonnikalatäyteG, L
Vihanneksia ja papuja hapanimeläkastikkeessaG, M
PorkkanasosekeittoG, VL
Päivän salaatti

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.