Lounas 20.01.-26.01.

Maanantai
Jauhelihakastike, keitetyt perunatM
Uunissa paistettua seitäG, VL
KasvispyörykätG
MetsäsienikeittoVL
Tiistai
Broilertagine ja cous cousL
VuohenjuustosalaattiG
Kasvistagine ja cous cousL
Tomaattinen bratwurstkeittoG, M
Keskiviikko
KanakeittoG, VL
Libanonilainen doner kebabL
Falafel L
LeipäjuustosalaattiG, VL
Torstai
Kermainen kalakeittoG, VL
Broiler-chorizopaellaG, M
Espanjalainen munakasG, VL
LihapullasalaattiG, L
MustikkajogurttiG, VL
Perjantai
Uunimakkara
KinkkukiusausG, VL
KasvispihvitL
TofusalaattiG, L
SitruunavaahtoG

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.