Lounas 27.01.-02.02.

Maanantai
Kalkkunaa Gordon Bleu , omena-kBlack blood sausage, lingonberry jam, mashed potatoesermaviilikastike L,G, riisi M,G
Lihakeitto M,G
Pinaattikeitto VL
Porsaan ulkofileleike M, G , hollandaise kastike G ja ranskalaiset perunat. Broiler salaatti M,G
Hedelmärahka L,GG, VL
Tiistai
Kaalikääryleet, puolukkahilloa, perunasose
Silakkapihvit, kermaviilikastike, perunaa
Tomaattikeitto
Grillattua halloumjuustoa salaattipedillä
Marjakiisseli
Keskiviikko
Chili con carne, riisiä, jalopenoja
Paistettua kalaa, tilli-kermaviilikastiketta, perunaa
Porkkanasosekeitto
Broilerin filepihvi, aurajuustoperunaa
Suklaa vanukas
Torstai
Jauhelihakebakot M, kermainen BBQ-kastike VL,G, rosmariiniperunaa M,G
Hernekeitto M,G
Paahdettu paprikakeitto VL,G
Bacon burger M, ranskalaiset perunat M,G
Puolukka-kinuskirahka VL,G
vuohenjuusto salaatti
Perjantai
Porsaanleike M, bearnaisekastike G, paahdettua perunaa M,G
Tikka masala broilerista M,G, rice
Purjo-perunasokekeitto VL,G
Grillattua lohta salaattilla M,G, saaristolaisleipää
Bousenmarja kiisseli M,G

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.